Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

T STRIDE 800

Nemojte propustiti ni reč uz T STRIDE!

T STRIDE je kompletna familija slušnih aparata, pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha od blagog do teškog stepena. Naglašava govor iz više smerova kada je pozadinska buka glasna i pruža realan doživljaj zvuka u tišim situacijama, a i muzika zvuči sjajno. Sa ovim aparatom Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost.

Opis
Nemojte propustiti ni reč uz T STRIDE 800!

Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Unitronove najnaprednije funkcije. Od pozadinskog ćaskanja u restoranu do saobraćajne buke na prometnoj ulici, svaki razgovor dolazi sa svojom jedinstvenom pozadinskom bukom. Slušni aparati T Stride će vas vratiti u razgovor, čak i u najtežim slušnim situacijama. A pošto su dizajnirani za vas, lako je pronaći T Stride koji odgovara baš vama. Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Upravljanje automatskom adaptacijom na pametan način obezbeđuje lagani prelazak pacijenta na pojačanje koje je potrebno za dugoročno optimalno razumevanje govora od prihvatanja prvog podešavanja.

Karakteristike
SpeechZone 2
Binauralna prostorna obrada zvuka
Automatsko prelaženje iz jednog programa u drugi. Lokator govora.
Specijalizovane postavke za poboljšanje uživanja u muzici
Emituje razgovor od uva na kome se telefonira na suprotno uvo
Personalizovana prostorna orijentacija
Eliminiše nelagodnosti usled nastanka iznenadne buke
Kompresuje i pomera nečujne zvuke
2 godine garancije
Video

SLUŠNI APARATI VISOKA KLASA