Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

T MOXI FIT 800

Prirodno i lako slušanje …

T MOXI FIT nudi izuzetne performance slušnih aparata visoke klase, sa njime ćete zasigurno moći da se osećate opušteno i Vaš sluh će funkcionisati odlično u aktivnostima u Vašoj kući, razgovorima “jedan na jedan”, uživanju u gledanju televizora, u restoranu ili na sastanku sa Vama dragim osobama.

Opis
T MOXI FIT 800 obavlja sav posao, sve što vi trebate jeste da slušate!

Osim navedenog možete računati da Vas slušni aparat T MOXI FIT neće iznevertiti… I kada budete provodili vreme na zabavama, u pozorištu, na kocertima, ili recimo u vožnji automobila. Napredna tehnološka rešenja ovog aparata omogućavaju visoki kvalitet zvuka koji sama priroda zahteva, jasnoću govora, prirodno slušanje, prilagodljivo svakoj osobi.

Binauralna prostorna obrada zvuka aparata serije 800 omogućava tačno određivanje lokacije zvučnog izvora i vrši automatsku obradu zvuka za 6 različitih zvučnih okruženja. Sve ove funkcije ima i PRO serija, ali je bitno znati da ako želite dobar sluh trebalo bi da nosite DVA slušna aparata, pa makar oni bili i iz niže klase. Dva slušna aparata su uvek bolje rešenje od jednog slušnog aparata iz više klase.


Ovaj aparat ima ugrađen:
TINITUS MASKER

Veliki broj ljudi pati od zujanja u ušima. Ova funkcija na slušnom aparatu T MOXI FIT 800 može prijatnim signalima da maskira neprijatno zujanje u ušima i na taj način da eliminiše ovaj problem koji obično imaju osobe sa oštećenim sluhom.

Verzije aparata
Karakteristike
SpeechZone 2
7 Okruženja za slušanje
Automatsko prelaženje iz jednog programa u drugi
Specijalizovane postavke za poboljšanje uživanja u muzici
Emituje razgovor od uva na kome se telefonira na suprotno uvo
Podržava akustiku uva radi prirodnije usmerenosti zvuka
Eliminiše nelagodnosti usled nastanka iznenadne buke
Kompresuje i pomera nečujne zvuke
Pruža mogućnost za prirodnije, realističnije iskustvo slušanja
Video

SLUŠNI APARATI VISOKA KLASA