Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

Visoka klasa

DISCOVER NEXT 7

 

Uživajte u zvuku koji život pruža sa Discover Next 7 slušnim aparatima kompanije Unitron, koji Vam pružaju fenomenalne mogućnosti i PUNJIVE BATERIJE!

Uz pomoć napredne tehnologije unapredite razgovore čak i u okruženjima koja predstavljaju najveći izazov za sluh!

Opis

Porodica slušnih aparata Discover Next će Vam pomoći da ponovo učestvujete u razgovorima, čak i u najzahtevnijim situacijama. Pored toga, ovi slušni aparati će se savršeno uklopiti u Vaše digitalno okruženje, jer omogućavaju jednostavno povezivanje sa Vašim omiljenim tehnologijama i medijskim sadžajem. Punjive baterije omogućavaju Vam bezbrižno celodnevno korišćenje, od jutra do večeri.

Verzije aparata

Klikom na fotografije pročitajte više informacija o svakom modelu.

Karakteristike

Napredne performanse u 6 okruženja sa sjajnom funkcijom koja će Vam pomići da se fokusirate na govor koji dolazi spreda ili sa strane u zahtevnim situacijama, da uspešnije odredite odakle dolazi zvuk i ga ga čujete u tišim okruženjima, kao i da koristite muzički program.

Remote Plus aplikacija
Punjenje aparata
Video
Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

DISCOVER NEXT 7

Potražite savet specijaliste za slušne aparate

Mnogo stvari treba uzeti u obzir prilikom kupovine slušnih aparata, ali nema potrebe da donosite ovu odluku sami. Stručnjak za slušnu negu može da proceni Vaš sluh i da sa Vama radi na pronalaženju pravog stila i modela koji odgovaraju Vašim željama i načinu života.

U Audio BM-u možete čak i da probate slušne aparate na 7 dana i pre kupovine pomoću našeg programa FLEKS Trial kako biste bili sigurni da Vam najbolje odgovara.

SLUŠNI APARATI VISOKA KLASA