Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

Premium klasa

DISCOVER NEXT 9

Uplovite u novi svet zvuka sa Discover Next 9 slušnim aparatima kompanije Unitron, koji Vam pružaju odličan zvuk, fenomenalne mogućnosti, a uz to i PUNJIVE BATERIJE!

Uz pomoć napredne tehnologije unapredite razgovore čak i u okruženjima koja predstavljaju najveći izazov za sluh!

Opis

Porodica slušnih aparata Discover Next će Vam pomoći da ponovo učestvujete u razgovorima, čak i u najzahtevnijim situacijama. Pored toga, ovi slušni aparati će se savršeno uklopiti u Vaše digitalno okruženje, jer omogućavaju jednostavno povezivanje sa Vašim omiljenim tehnologijama i medijskim sadržajem. Punjive baterije omogućavaju Vam bezbrižno celodnevno korišćenje, od jutra do večeri.

Verzije aparata

Klikom na fotografije pročitajte više informacija o svakom modelu.

Karakteristike

Vrhunske performanse u 7 okruženja i najsofisticiranije funkcije koje omogućavaju da se fokusirate na govor i odredite odakle on dolazi u gužvi i pozadinskoj buci. Uživajte u poboljšanoj sposobnosti da odredite odakle dolazi zvuk i mogućnosti da ga čujete u tihom okruženju, kao i u automatskom uključivanju muzičkog progama.

Remote Plus aplikacija
Punjenje aparata
Video
Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

DISCOVER NEXT 9

Potražite savet specijaliste za slušne aparate

Mnogo stvari treba uzeti u obzir prilikom kupovine slušnih aparata, ali nema potrebe da donosite ovu odluku sami. Stručnjak za slušnu negu može da proceni Vaš sluh i da sa Vama radi na pronalaženju pravog stila i modela koji odgovaraju Vašim željama i načinu života.

U Audio BM-u možete čak i da probate slušne aparate na 7 dana i pre kupovine pomoću našeg programa FLEKS Trial kako biste bili sigurni da Vam najbolje odgovara.

PREMIUM