Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

ZERENA 3

Nove funkcionalnosti su sada dostupne

Bernafon ZERENA 3 meri karakteristike stvarnog okruženja na dinamičniji način. Za razliku od tradicionalne klasifikacije okruženja, ona u kontinuitetu otkriva i analizira odnos signala-buke u realnom vremenu. Ovo omogućava da slušni aparat odmah reaguje na promene u slušnoj situaciji. Analiza se bazira na 32.0 00 podataka mereno u sekundi. Zerena 3 ostaje u sinhronizaciji sa promenama u okruženju za slušanje, omogućavajući prirodno i neprekidno razumevanje govora.

Opis
Osećajte se sigurno i opušteno u svim trenucima vašeg života

Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Bernafonove najnaprednije funkcije – Adaptivna redukcija buke i Adaptivno poništavanje mikrofonije. Bežično povezivanje je takođe moguće po prvi put u različitim modelima Zerena aparata. Bernafonova najnovija tehnologija se sada nudi u celoj familiji aparata ove klase.
Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Karakteristike
  • Razumevanje govora – Bernafonova jedinstvena ChannelFree™ obrada signala je ključ čistog i prirodnog zvuka. Sistem analizira dolazeći signal u celosti i primenjuje pojačanje 20.000 puta u sekundi. Pri tako brzoj stopi, ChannelFree™ može da tretira svaki fonem nezavisno, ostvarujući veću razumljivost govora I odličan kvalitet zvuka u različitim situacijama slušanja.
  • Udobnost u buci – Zerenu karakterišu efikasna Adaptivna redukcija buke “Plus” i Redukcija prolazne buke. Brzina u oba sistema pravi razliku. Buka će odmah biti otkrivena i potisnuta. Vaš klijent će osetiti udobnost slušanja bez narušavanja razumevanja govora.
  • Eliminacija mikrofonije – Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus” kontinuirano meri oscilacije svih dolazećih signala i efikasno potiskuje svu identifikovanu mikrofoniju. Ovaj proaktivni pristup eliminiše uznemiravajuće pištanje pre nego što postane čujno.
  • Binauralna podešavanja – Zerena slušni aparati nude binauralnu sinhronizaciju promena jačine zvuka i programa. Podešavanja učinjena na jednom slušnom aparatu biće direktno primenjena na oba aparata, što znači korišćenje bez muke za Vašeg klijenta.
  • Kompletan asortiman – Četiri zaušna (BTE) i šest kanalnih stilova aparata su u ponudi u različitim bojama radi ispunjenja želja klijenata. Mnoštvo akustičkih opcija Vam pruža veću fleksibilnost pri podešavanju.
  • Bežična povezanost sa izvorima zvuka, kao što su muzički plejeri i mobilni telefoni, čini Zerena važnim partnerom u slušanju. Praktični dodaci su dostupni da poboljšaju slušanje televizije i telefonski razgovor.
Video

SLUŠNI APARATI EKONOMIK