SLUŠNI APARATI NA POKLON

Kompanija AUDIO BM odlučila je da tokom 2020. godine pokloni slušne aparate osobama sa oštećenim sluhom u Srbiji. Pročitajte više o detaljima koji opisuju karakter ove humanitarne akcije.

Svako ko ima osećaj oslabljenog sluha (više o gubitku sluha možete pročitati OVDE) trebao bi da iskoristi mogućnost besplatne provere sluha kod naših akustičara. Šta je potrebno da bi ste proverili svoj sluh? Dovoljno je samo da se prijavite popunjavanjem online-formulara koji možete videti i popuniti OVDE.

Ko se može prijaviti za poklon?
– Nema starosnog ograničenja , svaka osoba koja NIJE korisnik AUDIO BM slušnih aparata može da popuni prijavni obrazac, te tako stiče pravo na besplatnu proveru sluha, a ukoliko ima oštećenje koje zahteva korišćenje slušnog aparata – postaje kandidat za poklon.

Kako se vrši provera sluha?
– Nakon poslate online prijave javiće Vam se osoba iz AUDIO BM-a da se dogovorite oko zakazivanja Vašeg termina za proveru sluha, provera će se obaviti u Vašem gradu prebivališta ili u Vama najbližem mestu gde AUDIO BM ima svoju poslovnicu.

Ko dolazi u razmatranje za poklanjanje aparata?
– Svaka osoba koja ima oštećenje sluha ulazi u razmatranje za dodelu poklona, a onoj osobi kod koje procenimo (na osnovu ostećenja sluha, aktivnosti, socijalnog stanja i najvažnije – utiska nakon probe slušnog aparata) da će slušni aparat dati najbolje rešenje i da će ta osoba sa slušnim aparatom uživati u slušanju i razumevanju sagovornika, televizora, telefona – poklonićemo odgovarajući slušni aparat…

Kako i kada delimo slušne aparate na poklon?
– Slušne aparate ćemo deliiti jednom mesečno, na kraju tekućeg meseca nakon prikupljenih svih prijava i obavljenih svih provera sluha prijavljenih osoba. Osoba koja će biti obradovana ovako važnim poklonom – biće i prezentovana u okviru naših redovnih online objava u sekciji “Novosti“ i na našem Facebook profilu.

Šta je sa osobama koje su se prijavile, ali nisu dobile na poklon slušni aparat?
– Odlučili smo da svaku osobu za koju se ispostavi da ima oštećenje sluha nagradimo utešnim poklonom – DIGITALNIM TOPLOMEROM. Oni koji su se prijavili i nemaju oštećenje sluha, već su nagrađeni svojim dobrim sluhom i besplatnim pregledom.

Koliko traje ova humanitarna akcija?
– Akcija traje tokom cele 2020. godine, poklanjamo svakog meseca po jedan slušni aparat, a ukoliko se prijavi 1.000 osoba sa oštećenjem sluha – akciju završavamo sa tim brojem osoba nagrađenih digitalnim toplomerima.

Molimo sve osobe koje bi se prijavile da ukažu strpljenje, poverenje i razumevanje prema ovoj našoj nameri da obradujemo one osobe sa oštećenim sluhom koje sebi ne mogu priuštiti kupovinu slušnog aparata.

Hvala unapred!
Audio BM Tim

Novosti & Akcije

Comments are disabled.