Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

Bazna klasa

SHINE REV+

Ponovo uživajte u razgovorima, zahvaljujući funkcijama koje omogućavaju da se govor čuje jasnije i lakše.
Posvetite pažnju pravim osobama i pravim trenucima, bez ručnog podešavanja slušnih aparata.
Uživaćete u svakom doživljaju uz pomoć funkcija sa kojima se povećava udobnost i smanjuje šok zbog iznenadnih glasnih zvukova.

Opis

Slušni aparati zbog kojih ćete se osećati dobro.
Sluh je za Vas više od luksuza – on je nužnost. Shine Rev+ pomaže da Vaš život bude ispunjen razgovorima u kojima zračite samopouzdanjem i vezama sa ljudima do kojih Vam je najviše stalo. I nakon jedne brze i jednostavne posete klinici možete da se vratite onome što volite. Ovo je pristupačno rešenje za probleme sa sluhom zbog kojeg ćete se osećati dobro.
Taj osećaj stvara Shine Rev+. A sve je to deo našeg obećanja da ćemo omogućiti doživljaj sluha u kojem će svi uživati.

Verzije aparata

Klikom na fotografije pročitajte više informacija o svakom modelu.

Karakteristike

Izgleda jednako dobro kao što zvuči.
Slušni aparati koji imaju dobar zvuk, izgledaju dobro i udobni su – kako da ih ne zavolite?
Ova nova linija proizvoda u osnovnoj kategoriji sadrži udobne slušne aparate raznovrsnog dizajna i boja, koje ćete nositi sa zadovoljstvom. Imamo čak i neke nagrađene stilove koji to dokazuju.

Mnogo stvari treba uzeti u obzir prilikom kupovine slušnih aparata, ali nema potrebe da donosite ovu odluku sami. Stručnjak za slušnu negu može da proceni Vaš sluh i da sa Vama radi na pronalaženju pravog stila i modela koji odgovaraju Vašim željama i načinu života.

U Audio BM-u možete čak i da probate slušne aparate na 7 dana i pre kupovine pomoću našeg programa FLEKS Trial kako biste bili sigurni da Vam najbolje odgovara.

BAZNA KLASA