SmartSound tehnologija

Revolucionarna zvučna tehnologija

SmartSound je revolucionarna zvučna tehnologija koja Vam omogućava da bolje čujete u mnogo većem broju svakodnevnih situacija, na primer na sastancima, mestima gde ima puno ljudi i buke ili u učionici.

Ova najmodernija digitalna tehnologija je dizajnirana tako da funkcioniše na isti način kao prirodni sluh, dakle omogućava Vam da se usredsredite i čujete one zvuke koji su vam najvažniji.

SmartSound uključuje tri tehnološke novine:

  1. SmartSound Beam – je namenjen za usredsređeno slušanje u gužvi. Ako vam se neko obraća u gužvi, okolni zvuci mogu da ometaju sluh. Beam je dizajniran tako da utiša ometajuće zvuke i na taj način Vam olakša da se usredsredite na razgovor.
  2. SmartSound Whisper – je namenjen tihim i udaljenim zvucima. Tihe i udaljene zvuke je često teško razumeti. Whisper pojačava tiše zvuke tako da ih možete jasnije razumeti.
  3. SmartSound ADRO – je namenjen korišćenju u dinamičnom okruženju. U mnogim situacijama, kao što je na primer kupovina u tržnim centrima, okružuju Vas istovremeno i glasni i tihi zvuci. ADRO vrši automatska podešavanja kako bi izbalansirao zvuke i učinio ih jasnim i prijatnim za uvo.