Cochlear Vam želi dobrodošlicu u Nucleus Freedom, sledeću generaciju tehnologije kohlearnih implanata. Najveću novinu predstavlja revolucionarna tehnologija SmartSound koja omogućava bolji sluh u još većem broju svakodnevnih situacija.

Novi standard u dizajnu procesora zvuka
Cochlear se koristi nizom vodećih tehnologija tokom čitavog procesa razvoja proizvoda kako bi korisnici mogli da uživaju u nenadmašnom audio doživljaju. Sprovedena su opsežna istraživanja u svakoj fazi razvoja Nucleus Freedom procesora zvuka, a rezultat toga je izuzetno moderan i fleksibilan modularni dizajn koji odgovara svim starosnim dobima i životnim stilovima.

1. Nucleus Freedom procesor zvuka

U središtu procesora se nalazi snažan kompjuter koji se zove Digital Signal Processor – DSP (uređaj za digitalnu obradu signala). To su zapravo četiri kompjutera izgrađena na jedinstvenom mikročipu. Nucleus Freedom ima dovoljno snažan kompjuter koji može da podrži modernu tehnologiju poput SmartSound tehnologije. Procesor zvuka ima snage i više nego što mu je potrebno što će Vam omogućiti da koristite i buduće tehnološke novine. Nucleus Freedom procesor predstavlja novi standard među minijaturnim uređajima za obradu zvuka.

3. Inteligentni sistem priključaka

Napredni modularni dizajn Nucleus Freedom-a sadrži „inteligentni“ sistem priključaka koji danas omogućava priključivanje različitih kontrolera na procesor, a istovremeno je dovoljno fleksibilan da će omogućavati i priključivanje budućih tehnologija kada one budu dostupne.

2. Nucleus Freedom BTE kontroler

BTE kontroler se koristi sa procesorom ukoliko osoba želi da koristi BTE opciju (nošenje aparata iza uva) u potpunosti. U ovom malom uređaju su smeštene tri minijaturne baterije preko kojih se procesor napaja. Njime se upravlja pritiskom na dugmad koja su laka za korišćenje, a i sadrži LCD ekran na kome su prikazana podešavanja.

4. Nucleus Freedom Bodyworn kontroler

Bodyworn kontroler (uređaj koji se nosi na telu) je idealan kako za decu tako i za odrasle jer se lako priključuje na procesor pomoću Bodyworn priključka. Ovaj kontroler sadrži sve sjajne karakteristike BTE kontrolera kao i niz dodatnih karakteristika, uključujući i zvučna upozorenja i izbor baterija.

Za vašu konačnu odluku najbolje je da se posavetujute sa našim stručnim kolegama. Pozovite nas ili posetite neku od naših Audio BM poslovnica i porazgovarajte sa našim ljubaznim stručnjacima.