ZIMSKA AKCIJA

AKCIJA u svim poslovnim jedinicama AUDIO BM-a! Posetite nas, probajte slušno pomagalo i proverite – zašto su slušni aparati NAJNOVIJE generacije NAJBOLJI za Vas.

Ovde se možete detaljno informisati o našoj najnovijoj AKCIJI:

Koliki su POPUSTI na slušne aparate?

Skala POPUSTA se kreće od 15% na SVE slušne aparate iz najnovije platforme DISCOVER. Zatim imate POPUST od 20% na veći deo slušnih aparata iz platforme T STRIDE i deo platforme ZERENA.

Posebno izdvajamo NAJBOLJI slušni aparat u svetu – DISCOVER Next 9, na koji imate NAJVEĆI POPUST od 25%.

Zašto su novi slušni aparati BOLJI od prethodnih generacija?

Odgovor na ovo pitanje je veoma kompleksan – ali probaćemo ga pojednostaviti sa nekim od najznačajnijih prednosti: BOLJE primanje zvuka iz bučnog okruženja, BOLJI fokus na sagovornika u gužvi, DIREKTNO POVEZIVANJE sa televizorom i mobilnim telefonom.

ISKORISTITE SLEDEĆE MOGUĆNOSTI NAŠE FEBRUARSKE AKCIJE:

  • BESPLATNO iskoristite TEST SLUHA, bez čekanja u redu, samo zakažite svoj termin telefonom
  • Možete ZAKAZATI TERMIN i preko našeg sajta – putem naše KONTAKT forme pounjavanjem podataka OVDE
  • PROBAJTE slušni aparat na 7 DANA, bez ikakve obaveze da ga morate kupiti. Doživite kakav je osećaj bolje čuti i razumeti sve oko sebe. Svakodnevne zvuke iz okruženja, Vaše rođake, prijatelje, smeh Vaše dece ili unuka…
  • ISKORISTITE KREDITIRANJE do 36 mesečnih rata, i obezbedite sebi 2 slušna aparata, te tako potpuno zaustavite proces gubitka sluha, koji je redovna pojava prilikom starenja, kod svih nas…
  • ZABORAVITE na kupovinu baterija za slušne aparate, jednostavno dopunite baterije Vašeg slušnog pomagala najnovije generacije – koji sada imaju PUNJIVE BATERIJE.

Nikada nije bilo povoljnije i isplatljivije imati NOV SLUŠNI APARAT! Vaše je samo da UŽIVATE u ŽIVOTU i svim zvucima koje život donosi svakoga dana… Mi smo tu da Vam pomognemo.

Vaš AUDIO BM Tim

Comments are disabled.