fbpx

IZJAVE NAŠIH KORISNIKA

 

Svesni smo važnosti sluha u svakodnevnom životu, pa se svaki dan trudimo da postignemo Vaše zadovoljstvo.

Ako imate pohvale, kritike, primedbe ili sugestije na naš rad
podelite to sa nama.

  Recenzije

  Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

  IZJAVE NAŠIH KORISNIKA 

  Dimitrije Janković

  Ako čovek dođe u problem, kao što sam došao ja i reši ga uz pomoć divnih prijatnih ljudi (osoblja) tada mu je milije i mnogo lakše da nastavi život. Ovoliko od jednog 91. godišnjaka.

  Janković Dimitrije, rođen na sred Terazija
  Beograd 8.7.2021.

  Dimitrije Janković

  Dimitrije Janković

  Verica Ilić

  Uz konsultaciju sa mojim ušnim lekarom došla sam prvi put u ovu prodavnicu. Zahvaljujući Ivoni shvatila sam koliki je moj problem u komunikaciji sa ljudima.
  Kupila sam dva slušna aparata i preporodila sam se u komunikaciji sa ljudima.
  Neizmerno sam zahvalna ovoj firmi i Ivoni i svakom bi preporučila da urade isto.

  Verica Ilić, 70 godina Grdelica

  Verica Ilić

  Verica Ilić

  Nevena Opačić

  Oštećenje sluha je totalno drugačiji problem kada se gleda iz ugla nosioca problema, i kada slušate da drugi pričaju o tome. Tek kada nešto sami osetite, vidite koliki je to problem i prepreka u životu. Zato to treba što pre rešiti, pogotovo kada je tehnika toliko napredovala, da pomoću slušnog aparata, sluh dovodi do besprekornog.

  Moje oštećenje sluha je nastalo kao posledica Covida-19. Par dana pošto sam saznala da sam pozitivna na Covid-19, imala sam čudan osećaj u ušima, zujanje, pištanje, i u komunikaciji sa drugim ljudima uvidela sam da dosta slabije čujem. U prvi mah pomislila sam da je to trenutno stanje i da će brzo proći. Kako su dani prolazili stanje sa sluhom se nije popravljalo, već je bilo samo gore. Uvidevši da ništa ne ide na bolje, rešila sam da odem na proveru sluha, gde mi je konstatovano trajno oštećenje sluha, i aparati su mi bili jedino rešenje. U meni su se smenjivala sva osećanja, sreća što postoji rešenje, razočarenje što se tako nešto baš meni desilo. U saradnji sa AUDIO BM-om pronašli smo najpogodniji aparat za mene, i samim tim mnogo promenili moj način života. Trebalo mi je desetak dana da se priviknem na aparate, malo mi je bio čudan osećaj sa njima, osećala sam da ih imam, ali nakon nekog vremena potpuno sam se navikla na njih. Bez malo da su mi vratili način života dok sam imala dobar sluh. Sa dobrim aparatom ne postoje prepreke za sluh, da li je to buka, slušanje muzike, ćaskanje sa prijateljima, sve je lakše uz dobre aparate. Svaki put kada skinem aparate vidim koliko mi oni znače i čine moj život kvalitetnijim.

  Moj savet svakoj osobi koja ima problema sa sluhom i potrebu za aparatom da ne čeka, da se ne dvoumi i da nema kompleks zbog nošenja aparata.

  HVALA PREDIVNOM TIMU AUDIO BM-a !!!

  Nevena Opačić, medicinska sestra
  Niš

  Nevena Opačić

  Nevena Opačić

  Milena Vranić

  Kako sam dobila ovaj aparat ja sam postala druga osoba, čujem i razumem ljude. U društvu sam opuštenija jer sam u toku dešavanja. Sa uslugom sam prezadovoljna. Ljubaznost i sve ostalo je na nivou.

  Milena Vranić, 81 godina Pančevo

  Milena Vranić

  Milena Vranić

  Milan Cimeša

  Koristim priliku da napišem koju reč o saradnji sa audiološkom kućom Audio BM Sombor. Ja kao klijent i korisnik usluga ovog servisa mogu da kažem da je moje iskustvo svih ovih godina iza nas strogo profesionalno i stručno. Svi se problemi sa aparatima rešavaju blagovremeno na opšte zadovoljstvo. Nemam nikakvih primedbi sve zahvaljujući predanom i stručnom odnosu gospodina Srđana. Zbog toga mu se puno zahvaljujem i želim mu svaku sreću i sve najbolje u životu.

  Milan Cimeša, 71 godina Sombor

  Milan Cimeša

  Milan Cimeša

  Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

  PRIMER IZ PRAKSE

  Marjan Antić (menadžer)

  “Tokom svog života imao sam periodično probleme sa upalom uva. Redovno sam se javljao doktoru i lečio nastale upale. Nakon nekoliko godina glasnog slušanja muzike preko slušalica modernih MP-plejera, te izlaganja uticajima rashladnih klima uređaja tokom letnjih dana, osetio sam jednog dana šum u uvu koji nije prestajao danima. Javio sam se jednom, drugom, čak trećem specijalisti, i od svih sam čuo slično mišljenje – da je to neizlečivo stanje. Pomirio sam se sa tom činjenicom i nakon četiri godine od prvog pregleda otišao sam ipak u ordinaciju Audio MED-a u Novom Sadu. Pristup, dijagnoza i saveti koje sam tamo dobio vratili su mi veru da je ipak moguće rešiti se ovog neprijatnog šuma koji mi je, neretko, donosio depresivne misli i osećanja. Lečenje je krenulo…

  Prilažemo Vam i skeniranu pisanu izjavu g-dina Marjana Antića u jpeg-formatu »