IZJAVE NAŠIH KORISNIKA

 

Svesni smo važnosti sluha u svakodnevnom životu, pa se svaki dan trudimo da postignemo Vaše zadovoljstvo.

Ako imate pohvale, kritike, primedbe ili sugestije na naš rad
podelite to sa nama.

  Recenzije

  Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

  IZJAVE NAŠIH KORISNIKA 

  Hermina Malković 

  Korisnik sam Vašeg slušnog aparata sa kojim sam zadovoljna. Kupila sam ga u Vašoj prodavnici u Somboru, a uslužio me je Vaš radnik Srđan, koji je veoma poslovan, ljubazan (u današnje vreme je retko da postoje takvi radnici), čak mi je i kući doneo baterije, zato što nisam mogla da dođem po njih.
  Sve pohvale za Srđana, uz veliko zadovoljstvo i iskrenost.

  Hermina Malković, 82 godine Sombor

  Hermina Malković

  Željko Lepojević

  Dobar dan! Kao prvo želim da se izvinim gospodinu Blaži Pisariću, njegovom specijalizovanom i ljubaznom osoblju što prvi put pišem recenziju. G. Pisarića poznajem i njegov sam klijent oko 30 godina. Zahvaljujući njemu i njegovom stručnom, ljubaznom osoblju ja svih tih godina pa i sad živim normalnim životom. Poslednjih 12 godina radim i odlično funkcionišem u Rusiji naravno zahvaljujući svim zaposlenima u Audio BM – u i njihovim tehnološki vrhunskim aparatima. Bilo je raznih situacija i uvek su bili tu da pomognu. Veliko hvala i nadam se da ćemo još dugo godina sarađivati .

  Željko Lepojević
  Bačka Palanka

  Anđela Jovanović

  Zovem se Anđela i imam 24 godine. Rodom sam iz Bora, a trenutno živim u Nišu, preselila se prvo radi studija, a nakon studija sam pronašla posao i ostala u ovom gradu. Moja priča počinje od mog rođenja davne 1997. godine, rođena sam sa težim oblikom obostranog oštećenja sluha koji je otkriven tek nakon navršenih 18 meseci života. Nakon što je pregledima u Beogradu 100% utvrđeno da imam teško obostrano oštećenje sluha i da je jedini zvuk koji čujem bez slušnih aparata lupanje ruke o sto, moji roditelji su odmah skupili novac i kupili mi prve slušne aparate. Bila sam jako mala tako da se ne sećam svoje prvobitne reakcije, ali mi je rečeno da sam odmah ugledala sat u prostoriji i pokušala da imitiram zvuk sata: tika-taka – ovo je razlog zašto smatram zvuk otkucavanja sata omiljenim i dan danas. Tokom svog života sam menjala dosta raznih slušnih aparata i to različitih proizvođača, na kraju su se najbolje pokazali Bernafonovi slušni aparati koje nosim od svoje 14 godine. Počela sam od Bernafon NEO 112 slušnog aparata dok nisam stigla do trenutnih Benafon Zerena 3 slušnih aparata koji su se najbolje pokazali do sada. S obzirom da radim kao inženjer elektronike u razvojnom odeljenju, moj posao zahteva dosta online komunikacije na engleskom jeziku sa kolegama iz Austrije i Kine tako da mi Bluetooth opcija koju pružaju Zerena 3 slušni aparati dosta pomaže. Kao što je opšte poznato, osobe koje nose slušne aparate nemaju mogućnost komfornog nošenja slušalica zbog pištanja i mikrofonije koja je prisutna, tako da je Bluetooth opcija povezivanja slušnih aparata sa TV adapterom (koji je takođe Bernafonov proizvod) koji se povezuje direktno na računar putem audio jack-a neverovatna stvar – praktično ne bih mogla da obavljam svoj posao bez ovog uredjaja! Naravno pored ovoga, neverovatno je koliko je Bernafon napredovao za manje od deceniju jer sa trenutnim aparatima nekad i ja i osobe u mojoj okolini prosto zaboravimo da sam osoba sa invaliditetom posto ne dolazimo u situaciju da moram da zamolim sagovornika da ponovi više puta svoje pitanje kao što je to bio slučaj pre nekih 5-8 godina.

  Malo sam previše oduzila svoju priču, ali ne postoji mogućnost da se moja zahvalnost prema Bernafonu i Audio BM-u kraće opiše.

  Anđela Jovanović, 24 godine Niš

  Anđela Jovanović

  Dušan Bobić

  Veoma sam zadovoljan uslugom gospodina Srđana, njegovim preciznim objašnjenjima i prijatnošću. Zadovoljan sam i sa aparatom koji sada koristim. Srđana i firmu ću prepuročivati gde mi se god ukaže prilika.

  Dušan Bobić, 63 godine Sombor

  Dušan Bobić
  Dušan Bobić

  Aleksandar Đorđić

  Od malih nogu imam problem sa sluhom i kao nagluva osoba sam od prvog razreda osnovne škole (1989. godine) sam upoznat sa slušnim aparatima koji su svakako od ogromnog značaja za svakodnevnicu nas koji ne čujemo.

  Sa ljudima iz Audio BM sarađujem od samog osnivanja kompanije: mogu samo da iznesem niz pohvala, pozitivnih stvari na račun osoblja koje se odnose pre svega na razumevanje za naše probleme, kao i na stručnost kada naiđu problemi prilikom odabira pomagala, održavanja istih tokom koriščenja…

  Sve najbolje, samo nastavite tako.

  Sa poštovanjem,
  Aleksandar iz Novog Sada

  Islam Hamidović

  Već godinama mi je omiljeno mesto za opustanje lov. Najviše volim zvuk mojih kerova kada jure zečeve.
  Nedavno sam uzeo aparat kod vas koji mi pomaže da mnogo bolje čujem i razumem. Od momenta kad sam ušao u Audio BM, oduševljen sam bio strpljenjem i ljubaznošću.
  Sada kada razgovaram preko video poziva sa decom, oduševljeni su koliko ih bolje čujem i razumem.

  Islam Hamidović, 77 godina Novi Pazar

  Islam Hamidović
  Islam Hamidović

  Ljiljana Lacmanović

  Ja sam Ljiljana Lacmanović, imam 66 godina i već 5 godina koristim slušni aparat. On mi omogućava da čujem i uživam u svim zvucima, uliva mi samopouzdanje, jer mogu da pratim svoje sagovornike, da sa zadovoljstvom pratim pozorišne predstave, koncerte, filmove, jednom rečju da uživam u životu.
  Nemojte dozvoliti da vaši mali i početni problemi sa sluhom prerastu u veće i ozbiljnije, jer Audio BM je tu da vam pomogne i reši vaš problem svojim velikim izborom kvalitetnih slušnih aparata, rezervnih delova, efikasnim servisom i susretljivim saradnicima.
  Audio BM je tu za vas i vaš kvalitetniji život.

  Ljiljana Lacmanović, 66 godina Čačak

  Ljiljana Lacmanović
  Ljiljana Lacmanović

  Biljana Milenković

  Pošto sam postala nervozna zbog oštećenja sluha javila sam se svom izabranom lekaru i dobila uput za slušni aparat. Zahvaljujući Ivani koja mi je dala odgovarajući aparat i veoma stručna uputstva, ja sam prezadovoljna i zahvalna Ivani koja mi je ulepšala život.

  Biljana Milenković, 60 godina Ladovica

  Biljana Milenković
  Biljana Milenković

  Božidar Stanković

  Problem sa sluhom imam više od pola života, uz sve probleme koji idu sa tim. A problema je itekako bilo pogotovo što se bavim poslom gde imam svakodnevnu komunikaciju sa ljudima (knjigovodstvena agencija). A u komunikaciji van posla dolazilo je do toga da radije izbegavam druženje, jer ne mogu da učestvujem ravnopravno u razgovoru.
  Dugo mi je trebalo da prvo priznam da imam problem, a onda i da nešto preduzmem. Možda i zbog predrasude kako taj aparat izgleda i da se vidi na ušima.
  U vašem predstavništvu u Leskovcu sam u samo dve posete rešio sve svoje dileme i probleme, pre svega zahvaljujući izuzetnoj prezentaciji uređaja od strane vaše zaposlene Ivane koja je imala dovoljno strpljenja i stručnosti da mi predloži aparat koji meni odgovara.
  Što se samog aparata tiče izuzetno sam zadovoljan i to kako sa zvukom koji ponovo čujem u potpunosti, tako i sa izgledom jer je aparat toliko mali da se uopšte ne vidi ako se ne obrati pažnja.

  Božidar Stanković, 65 godina Leskovac

  Božidar Stanković
  Božidar Stanković

  Slađana Tatomirović

  Osoblje je veoma ljubazno, uvek su puni razumevanja i spremni na saradnju.
  Sve pohvale, pravi stručnjaci i profesionalci!

  Slađana Tatomirović, 40 godina Culjković

  Slađana Tatomirović
  Slađana Tatomirović

  Bogdan Kosanović

  Sa Audio BM-om sarađujem već 25 godina. Do sada nisam imao problema sa navedenom firmom. Koristio sam aparate firme i nisam nikada imao problem, sada sam uzeo Unitron aparate jačine 120 decibela i veoma sam zadovoljan. Moram reći da sam naišao na dobre ljude (vlasnike) kao i stručno osoblje koje vrši podešavanje aparata. Sve u svemu ja sam jako zadovoljan i nemam nameru da ih menjam.

  Bogdan Kosanović, 75 godina Sombor

  Bogdan Kosanović
  Bogdan Kosanović

  Selver Mustafić

  Kao taksista, vrlo često mi se dešavalo da imam problem sa razumevanjem kada bi mi klijenti rekli na koju adresu treba da ih povezem. To mi je pravilo veliki problem i na poslu i u životu.
  Izbegavao sam izlaske, bilo kakva okupljanja i povlačio se u sebe, sve dok nisam shvatio da ne mogu više tako da funkcionišem.
  Potrazio sam pomoć u Audio BM-u i od tog dana, osećam se kao potpuno nova osoba. Sada čujem i cvrkut ptica i mnoge zvuke koje nisam godinama čuo, što mi stvara jednu potpuno novu dimenziju života.
  Ono što me je takođe odusevilo, a šta me je pre najvise odbijalo od nošenja aparata je dizajn. Razmišljao sam o tome kako sam mlad i ne bih voleo da to bude tako uočljivo, ali kada su mi pokazali kako aparati sada izgledaju, to me je potpuno osvojilo.
  Više nisam nervozan, uživam u druženju, u razgovorima, zato što sada sve razumem.
  Koliko sam zadovoljan Audio BM firmom mislim da je dovoljan pokazatelj to što sam pre nekoliko meseci doveo i oca kod Vas, koji je takođe prezadovoljan svojim slušnim aparatom.
  Ono na čemu smo takođe zahvalni i on i ja je to što ste uvek ljubazni, predusretljivi, uvek ste tu da pomognete i uvek nađete rešenje za bilo koji naš problem vezan za sluh.

  Selver Mustafić, Novi Pazar

  Selver Mustafić
  Selver Mustafić

  Katarina Višnjei

  Kao neko ko celog života ima problem sa sluhom, često sam bila u prilici da na više mesta isprobam različite slušne aparate. Do sada nisam imala veliku potrebu za slušnim aparatom, ali sada kada mi je zaista potreban, odlučila sam se za Audio BM, zbog toga što je usluga maksimalno korektna, izuzetno su ljubazni i spremni da pomognu, saslušaju, ohrabre…

  Katarina Višnjei, 31. godina Zrenjanin

  Katarina Višnjei
  Katarina Višnjei

  Dimitrije Janković

  Ako čovek dođe u problem, kao što sam došao ja i reši ga uz pomoć divnih prijatnih ljudi (osoblja) tada mu je milije i mnogo lakše da nastavi život. Ovoliko od jednog 91. godišnjaka.

  Janković Dimitrije, rođen na sred Terazija
  Beograd 8.7.2021.

  Dimitrije Janković
  Dimitrije Janković

  Verica Ilić

  Uz konsultaciju sa mojim ušnim lekarom došla sam prvi put u ovu prodavnicu. Zahvaljujući Ivani shvatila sam koliki je moj problem u komunikaciji sa ljudima.
  Kupila sam dva slušna aparata i preporodila sam se u komunikaciji sa ljudima.
  Neizmerno sam zahvalna ovoj firmi i Ivoni i svakom bi preporučila da urade isto.

  Verica Ilić, 70. godina Grdelica

  Verica Ilić
  Verica Ilić

  Nevena Opačić

  Oštećenje sluha je totalno drugačiji problem kada se gleda iz ugla nosioca problema, i kada slušate da drugi pričaju o tome. Tek kada nešto sami osetite, vidite koliki je to problem i prepreka u životu. Zato to treba što pre rešiti, pogotovo kada je tehnika toliko napredovala, da pomoću slušnog aparata, sluh dovodi do besprekornog.

  Moje oštećenje sluha je nastalo kao posledica Covida-19. Par dana pošto sam saznala da sam pozitivna na Covid-19, imala sam čudan osećaj u ušima, zujanje, pištanje, i u komunikaciji sa drugim ljudima uvidela sam da dosta slabije čujem. U prvi mah pomislila sam da je to trenutno stanje i da će brzo proći. Kako su dani prolazili stanje sa sluhom se nije popravljalo, već je bilo samo gore. Uvidevši da ništa ne ide na bolje, rešila sam da odem na proveru sluha, gde mi je konstatovano trajno oštećenje sluha, i aparati su mi bili jedino rešenje. U meni su se smenjivala sva osećanja, sreća što postoji rešenje, razočarenje što se tako nešto baš meni desilo. U saradnji sa AUDIO BM-om pronašli smo najpogodniji aparat za mene, i samim tim mnogo promenili moj način života. Trebalo mi je desetak dana da se priviknem na aparate, malo mi je bio čudan osećaj sa njima, osećala sam da ih imam, ali nakon nekog vremena potpuno sam se navikla na njih. Bez malo da su mi vratili način života dok sam imala dobar sluh. Sa dobrim aparatom ne postoje prepreke za sluh, da li je to buka, slušanje muzike, ćaskanje sa prijateljima, sve je lakše uz dobre aparate. Svaki put kada skinem aparate vidim koliko mi oni znače i čine moj život kvalitetnijim.

  Moj savet svakoj osobi koja ima problema sa sluhom i potrebu za aparatom da ne čeka, da se ne dvoumi i da nema kompleks zbog nošenja aparata.

  HVALA PREDIVNOM TIMU AUDIO BM-a !!!

  Nevena Opačić, medicinska sestra
  Niš

  Nevena Opačić
  Nevena Opačić

  Blagoje Ranđelović

  Rođen sam u Leskovcu 1950 godine. Po zanimanju sam metalostrugar. Više puta sam imao neprijatnosti, inače komuniciram sa mušterijama. Imam metalostrugarsku radionicu i kada pričam sa mušterijama često ne razumem šta mi govore, pa ih onda zamolim da malo glasnije ponove i to mi je bilo neprijatno.
  Odlučio sam da se obratim lekaru i onda sam kupio slušni aparat.
  Puno mi je lakše i prijatnije se osećam.

  Blagoje Ranđelović, 71 godina Leskovac

  Blagoje Ranđelović
  Blagoje Ranđelović

  Milena Vranić

  Kako sam dobila ovaj aparat ja sam postala druga osoba, čujem i razumem ljude. U društvu sam opuštenija jer sam u toku dešavanja. Sa uslugom sam prezadovoljna. Ljubaznost i sve ostalo je na nivou.

  Milena Vranić, 81. godina Pančevo

  Milena Vranić
  Milena Vranić

  Milan Cimeša

  Koristim priliku da napišem koju reč o saradnji sa audiološkom kućom Audio BM Sombor. Ja kao klijent i korisnik usluga ovog servisa mogu da kažem da je moje iskustvo svih ovih godina iza nas strogo profesionalno i stručno. Svi se problemi sa aparatima rešavaju blagovremeno na opšte zadovoljstvo. Nemam nikakvih primedbi sve zahvaljujući predanom i stručnom odnosu gospodina Srđana. Zbog toga mu se puno zahvaljujem i želim mu svaku sreću i sve najbolje u životu.

  Milan Cimeša, 71. godina Sombor

  Milan Cimeša
  Milan Cimeša