Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

VIDEO HEAD IMPULSE TESTING

CHARTR 200

ICS Chartr 200 VNG / ENG is a device designed to measure, record and display involuntary eye movement (nystagmus).

About
Dodatno uz preciznost i fleksibilnost, Chartr VNG/ENG sistem je prenosiv.

Uređaj omogućava glatko emitovanje stimulusa i precizno prikupljanje podataka.
Pored toga što je dostupan kao kombinovani model, ICS Chartr 200 postoji kao samo VNG i samo ENG uređaj.

Ugrađeni ENG modul upotpunjuje sistem kako klinika ili ordinacija ne bi odbili pacijenta koji se ne može testirati preko VNG-a i naočara.

Features
After completing the static positional or caloric tests, the Interpretation Assistant™, a unique diagnostic algorithm that supports the user in making comfortable diagnoses and accurate test interpretations, provides an unambiguous presentation of findings that is easily transferred to the patient report or communicated to a referral source.
VG40 Video Goggles with built-in fixation light for VNG are lightweight and portable.
The remote control offers more mobility during tests that require additional patient contact.
Easy-access foot switch allows patient data collection while staying close to your patient.
Easy recording, review and transfer of digital video sequences allow you to share information with colleagues.
Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

VIDEO HEAD IMPULSE TESTING

ICS Impulse

ICS Impulse is the first video head impulse test (vHIT) system to be approved by Drs. Michael Halmagyi and Ian Curthoys. It is the world’s first vHIT device to combine gold-standard accuracy with unrivaled patient comfort, enabling you to perform head impulse testing with inarguable results.

About

Fast, simple and precise, ICS Impulse is recommended as the first step in analysis, helping to improve your workflow and spend more time on patient care.

ICS Impulse obezbeđuje precizne podatke zasnovane na stimulusima iz stvarnog života – visokofrekventni stimulusi koji se koriste u uređaju su slični onim iz svakodnevnih aktivnosti, a koji se javljaju kada prelazite ulicu, sedite u restoranu ili se brzo okrećete za zvukom.

Zahvaljujući sofisticiranim kamerama koriste se manji trzaji glave od svega 15 do 20 stepeni, što test čini prijatnijim za pacijenta.


Neprevaziđena dijagnostička preciznost u manje od 10 minuta

Specifičan test koji otkriva poremećaje vestibulo-okularnog refleksa i identifikuje koje je uvo pogođeno u slučajevima perifernog vestibularnog oštećenja. Mogu se otkriti i vidljive ali i prikrivene sakade što omogućava odgovarajuću dijagnozu i preporuke za rehabilitaciju.

Superiorna detekcija zenice i brza kalibracija

Superiorna detekcija zenice obezbeđuje podatke bez greške. Kalibracija se može uraditi bilo gde korišćenjem Impulse naočara sa ugrađenim laserima. Sve što Vam je potrebno je mala površina gde se projektuju laserske tačkice. U sekundi je sve spremno za testiranje.