Proizvode Audio BM-a iz programa “ON-LINE prodavnice“ je moguće kupiti putem dostave na teritoriji Srbije. Dostava se obavlja putem Post Express-a. Cena dostave nije uključena u cenu proizvoda, tj. ona pada na teret Kupca. Audio BM se obavezuje da će naručeni proizvod isporučiti najdalje u roku od 30 dana od dana sklapanja ugovora. Dostava se obavlja prema uslovima korišćenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predavanja proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu vrati kompaniji Audio BM jer dostavna služba nije uspela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obavešten e-poštom ili telefonom, te će mu biti ponuđene sledeće mogućnosti:

da se kupljeni odnosno naručeni proizvod, na zahtev Kupca e-poštom, ponovo (ovog puta na teret kupca) dostavi na adresu Kupca ili
da se kupljeni odnosno naručeni proizvod preuzme na adresi Audio BM-a, uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.
Kada Audio BM putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti proizvod i potpisati dostavnu dokumentaciju, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Dostavu poručenih artikala obavljamo u saradnji sa kurirskom sluzbom POST EXPRESS i to samo na teritoriji Srbije bez AP Kosova. Nakon primanja Vaše porudžbine i kontrole ispravnosti artikala, poručene artikle preuzima kurir Post Express-a i dostavlja Vam ih u roku od 2 radna dana. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas putem e-maila i/ili telefonski. Plaćanje je pouzeću proizvoda kuriru dostavne službe.

Cena dostave za pošiljke težine do 5 kg:

300,00 + PDV dinara za porudžbine jednog ili više artikala.