SAMOMERAČI
KRVNOG PRITISKA

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CH 617

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CHU 305

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CHUG 330

Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

Ko je vaš doktor u kući?

Nekada, u dobra stara vremena, doktorska profesija je bila jedna od najcenjenijih i poštovanijih u svim društvima. Doktori su obavljali kućne posete, bili veoma poštovani, pomagali pacijentima, brinuli o njima, znali svako ime i detaljno zdravstveno stanje svakog svog pacijenta.

Danas je tempo života neverovatno ubrzan, moderna bolest, koju zovemo “stres”, uzima svoj danak, dok s druge strane imamo neuporedivo bolje zdravstveno osiguranje, medicina je napredovala do neslućenih granica, domovi zdravlja, klinike i bolnice su tu, pristupačne za svakog od nas. Ali opet imamo potrebu za onom detaljnijom negom i brigom, kao u dobra stara vremena.

Zato danas postoje određena preventivna pomagala, precizni aparati, koji nam pomažu u svakom trenutku. Uz pomoć automatskih digitalnih samomerača krvnog pritiska, uvek možete kontrolisati svoje opšte stanje organizma. Hipertenzija, ili povišeni krvni pritisak, jeste najrasprostranjenija bolest u celom svetu. Treba biti posebno oprezan kada se radi o lečenju ovog stanja organizma, tj našeg srca I krvnih sudova.

Pogledajte savet doktora – šta je ustvari krvni pritisak

Sami kontrolišite svoj krvni pritisak uz pomoć aparata koji su jednostavni za korišćenje, a daju Vam precizne rezultate prilikom merenja.

Sve uređaje možete pogledati i naručiti u svakom trenutku preko naše ON-LINE PRODAVNICE.

Kupovinom digitalnih samomerača krvnog pritiska dobijate dugogodišnju garanciju i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.