SAMOMERAČI
KRVNOG PRITISKA

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CH 617

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CHU 305

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

CHUG 330

Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

SAMOMERAČI KRVNOG PRITISKA

Ko je vaš doktor u kući?

Nekada, u dobra stara vremena, doktorska profesija je bila jedna od najcenjenijih i poštovanijih u svim društvima. Doktori su obavljali kućne posete, bili veoma poštovani, pomagali pacijentima, brinuli o njima, znali svako ime i detaljno zdravstveno stanje svakog svog pacijenta.

Danas je tempo života neverovatno ubrzan, moderna bolest, koju zovemo “stres”, uzima svoj danak, dok s druge strane imamo neuporedivo bolje zdravstveno osiguranje, medicina je napredovala do neslućenih granica, domovi zdravlja, klinike i bolnice su tu, pristupačne za svakog od nas. Ali opet imamo potrebu za onom detaljnijom negom i brigom, kao u dobra stara vremena.

Zato danas postoje određena preventivna pomagala, precizni aparati, koji nam pomažu u svakom trenutku. Uz pomoć automatskih digitalnih samomerača krvnog pritiska, uvek možete kontrolisati svoje opšte stanje organizma. Hipertenzija, ili povišeni krvni pritisak, jeste najrasprostranjenija bolest u celom svetu. Treba biti posebno oprezan kada se radi o lečenju ovog stanja organizma, tj našeg srca I krvnih sudova.

Pogledajte savet doktora – šta je ustvari krvni pritisak

Svi oni koji pate od raznih alergija, problema sa sinusima ili bronhijama, znaju vrlo dobro koliko problema možemo imati u određenim periodima tokom godine. Zato uvek treba biti spreman za pomoći samom sebi ili svojoj deci i bližnjima sa kojima živimo. Moderni inhalatori upravo služe za pomoć u ovakvim trenucima.

Brz život, nezdrave navike, loša i neredovna ishrana, previše briga I obaveza a premalo slobodnog vremena, sve to dovodi do opadanja imunog sistema kod svih nas. Svake godine ulazimo u neke periode kada su prehlade i povišena temperature redovna pojava. Za sve one koji imaju svoju decu ili unučiće, digitalni termometri, posebno oni bezkontaktni, pravo su rešenje za brzu proveru temperature.

Za sve ovo navedeno mi imamo rešenje u paleti naših novih vrhunskih proizvoda koje možete ovde pogledati pa čak i naručiti preko naše ON-LINE PRODAVNICE.

Digitalni samomerači krvnog pritiska, inhalatori I digitalni termometri, uz dugogodišnju garanciju i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, razlog su da rešite neka od pitanja u vezi sa zdravljem.