Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

DIJAGNOSTIČKA VAGA

ROSSMAX WF 260

Vaga nije namenjena za upotrebu osobama (uključujući decu) sa smanjenim fizičkim ili mentalnim sposobnostima, ili nedostatkom iskustva i znanja, osim ako nisu pod nadzorom odgovorne osobe. Deca bi trebala da budu pod nadzorom kako se ne bi igrala sa vagom.

Opis
Vaš realni pokazatelj težine u borbi protiv viška kilograma

Šta je procenat telesne masnoće?
Sadržaj telene masnoće je prikazan kao procenat masnog tkiva u ukupnoj telesnoj masi pojedinca. Nema opšte prihvaćenih postavljenih vrednosti i one značajno variraju prema polu i starosti.

Šta je procenat hidratacije u organizmu?
Ukupan procenat hidratacije u organizmu je ukupna količina tečnosti u organizmu izražena kao procenat u odnosu na telesnu težinu. Otprilike 50%-60% težine zdrave osobe čini voda.

Šta je ritam bazalnog metabolizma (BMR)?
Bez obzira na vaš dnevni nivo aktivnosti, minimalni nivo unosa kalorija je neophofdan za normalno funkcionisanje organizma. Poznat kao metabolizam mirovanja, to pokazuje koliko je kalorija potrebno da unesete u organizam kako bi on normalno funkcionisao.

Šta je BMI?
Indeks Telesne Mase (BMI) je jednostavan indeks odnosa visine i težine koji se uglavnom koristi da se klasifikuje manjak telesne mase, visak telesne mase i gojaznost kod odraslih.

Karakteristike
Tehnologija 4 senzora
Procena telesne masnoće
Procena mišićne mase
Procena koštane mase
Merenje hidrantnosti tela
BMR (bazalni metabolizam) kalkulator
BMI (indeks telesne mase) kalkulator
Memorija za 10 korisnika
Maksimalna težina 180 kg
Garancija 2 godine