Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

Premium klasa

BLU 9

Nikada se ne zna šta šta nosi dan a šta noć, zato su slušni aparati Blu dizajnirani za slušanje bez muke. Slušni aparat se tokom dana automatski prilagođava zvukovima iz Vašeg okruženja, pojačavajući zvukove koje želite da čujete i smanjujući pozadinsku buku.

Opis

Blu slušni aparati dolaze sa različitim nivoima tehnologije. Zajedno ćemo odabrati onaj koji najviše odgovara Vašem stilu života i potrebama kada je sluh u pitanju. Od neplaniranih putovanja do slučajnih susreta sa starim prijateljima, snalaženje u neočekivanim životnim situacijama zahteva spontanost – kao i slušne aparate koji to mogu da isprate. Sada dostupan u stilu aparata sa zvučnikom u kanalu (RIC) i zaušnih (BTE) aparata, najnovija linija slušnih aparata kompanije Unitron Vam omogućava da se uputite gde god da Vas dan odvede.

Karakteristike

Vrhunske performanse u 7 okruženja i naše najsofisticiranije funkcije koje Vam omogućavaju da se fokusirate na govor i da prepoznate iz kog pravca on dolazi kada se nalazite u gužvi i u okruženjima sa pozadinskom bukom.
Osim toga, uživajte u znanju odakle zvukovi dolaze u tihim okruženjima, kao i u divnoj muzici uz automatski muzički program.

Remote Plus aplikacija
Punjenje aparata
Video
Audio BM - Vaše zdravlje je naša obaveza!

BLU 9

Potražite savet specijaliste za slušne aparate

Mnogo stvari treba uzeti u obzir prilikom kupovine slušnih aparata, ali nema potrebe da donosite ovu odluku sami. Stručnjak za slušnu negu može da proceni Vaš sluh i da sa Vama radi na pronalaženju pravog stila i modela koji odgovaraju Vašim željama i načinu života.

U Audio BM-u možete čak i da probate slušne aparate na 7 dana i pre kupovine pomoću našeg programa FLEKS Trial kako biste bili sigurni da Vam najbolje odgovara.

PREMIUM