ZERENA – Tehnološko čudo iz Bernafona

Slušni aparati Zerena olakšavaju ulazak u svet kvalitetnih slušnih pomagala. Oni nude prirodnu percepciju zvuka i razumevanje govora u okruženjima sa dinamičnom pozadinskom bukom.

Pomagala se bežično povezuju sa Bluetooth kompatibilnim uređajima kao što su mobilni telefoni. Savršen izbor za ljude koji traže bolju tehnologiju sluha i kvaliteta po pristupačnoj ceni. Širok spektar različitih stilova slušnog aparata vam omogućava da, uz pomoć stručnjaka za slušna pomagala, odaberete savršeno rešenje za Vas i Vaš bolji sluh.

Širok spektar različitih stilova slušnog aparata vam omogućava da, uz pomoć stručnjaka za slušna pomagala, odaberete savršeno rešenje za Vas i Vaš bolji sluh.

Slušni aparat Zerena 1 je slušni aparat koji omogućava direktnu komunikaciju i kontrolu pomoću iPhone-a ili iPad-a. Dostupan je uz niz bežičnih dodataka za poboljšanje upotrebe vašeg slušnog aparata i omogućavanja boljeg slušanja i komunikacije u svakodnevnim situacijama. Bežično se povežite sa SoundClip-A, daljinskim upravljačem, televizorom, fiksnim telefonima, Android pametnim telefonima i tabletima… i još mnogo toga.

Sve pametne telefone sa Bluetooth tehnologijom od 2010. pa nadalje moguće je povezati sa Zerena slušnim aparatom.

Najbolja kombinacija boljeg slušanja, povezivanja i svrsishodnosti ovog pomagala nalazi se u slušnim pomagalima Zerena 3. Prirodna percepcija zvuka i razumevanje govora u situacijama sa promenom pozadinske buke je prioritet ovog pomagala. Savršen izbor za ljude koji žele da uživaju u onome što im je najvažnije svakog dana.

Zerena miniRITE je Bernafonov najmanji RITE instrument. Pokreće ga ZPover i koristi najsnažniju i najdugovječniju srebrno-cinkovu mikrobateriju.

Napredna tehnologija u slušnim aparatima srednje klase Zerena 5 čini razliku. Prirodna percepcija zvuka i poboljšano razumevanje govora čine razgovore ugodnijim i manje napornim. Nude besprekorne performanse i širok spektar atraktivnog dizajna. Savršen izbor za ljude koji žele da slušanje bude lakše i udobnije.

Napredne funkcije slušnih aparata Zerena 7 pružaju impresivan kvalitet zvuka. Zvukovi se prirodno i precizno pojačavaju fokusom na govor u bučnom okruženju. Savršen izbor za ljude koji traže slušna pomagala koja su jednostavna za upotrebu, potpuno automatska u većini situacija, i pružaju visok nivo udobnosti slušanja.

Slušna pomagala Zerena 9 nude vrhunsku tehnologiju za zadovoljavanje vaših potreba i želja u najizazovnijim situacijama slušanja. Najsavremenije dinamičke karakteristike značajno poboljšavaju razumevanje govora. Savršen izbor za aktivne ljude koji traže maksimalnu korist današnje tehnologije slušnog sistema.

Povežite se i ostanite povezani na svim tehnološkim nivoima!