unitron forum distributera

Unitron – Forum distributera 2013

Od 5. do 9. juna 2013. godine u Barseloni je održan forum distributera kompanije Unitron, kojem su prisustvovali i predstavnici kompanije Audio BM, iz sedišta firme u Novom Sadu, kao i iz predstavništva u Bosni i Hercegovini.

Cilj ovog foruma je bio da se predstave najnovije vesti i proizvodi kompanije Unitron, kao i da se omogući svim učesnicima da razmene informacije i iskustva.

Barselona je bila idealno mesto za prezentaciju novog proizvoda – u pitanju je Moxi Kiss koji predstavlja slušni aparat i tinitus masker u jednom uređaju. Predavanja su stoga uključila i audiološke teme vezane za tinitus. Takođe je predstavljen i novi koncept probe slušnih aparata putem Flex:trial probnih aparata, kao i novi super „power“ aparat Max.

Specijalista za slušna pomagala u kompaniji Audio BM, Predrag Pejović, imao je svoju prezentaciju u vezi iskustava primene Flex:trial koncepta u Srbiji.

Ovim putem kompanija Audio BM se zahvaljuje svom poslovnom partneru kompaniji Unitron na dobrodošlici, odličnoj organizaciji, pozitivnoj energiji koja se osećala na svakom koraku i veoma korisnim predavanjima.