Slušno Pomagalo na 36 mesečnih rata

AUDIO BM je omogućio da tokom 2020. godine obezbedi slušne aparate najnovije generacije, sa kojima možete doživeti do sada neostvarivu idealnu bežičnu vezu između Vašeg pomagala i Vašeg smart-telefona i televizora. I sve to do 36 mesečnih rata bez kamate!

Svako ko ima osećaj oslabljenog sluha (više o gubitku sluha možete pročitati OVDE) trebao bi da iskoristi mogućnost besplatne provere sluha kod naših akustičara. Šta je potrebno da bi ste proverili svoj sluh? Dovoljno je samo da se prijavite putem telefona Vama najbližoj AUDIO BM poslovnici, sve naše kontakt telefeone možete videti OVDE.

Kakav bi slušni aparat Vama najviše odgovarao?

– U zavisnosti od toga koliko je i kakvo Vaše oštećenje sluha – preporučuje se slušno pomagalo koje bi Vama najviše odgovaralo. Nakon provere sluha i dobijenog audiograma – naš akustičar Vam daje predlog i izbor slušnog pomagala je na Vama. Možete ga odmah i probati u našoj poslovnici…

Šta je najvažnije u vezi probe slušnog aparata?

– Kako bi znali da li Vam slušno pomagalo odgovara u potpunosti, u svim situacijama i životnim svakodnevnim okruženjima, neophodno je da osetite funkcionalnost pomagala na ulici, kod Vaše kuće, u razgovoru sa Vama najbližima, kada ste najopušteniji, i kada Vam je pomagalo najviše potrebno…

Kako da budete sigurni da je preporučeno slušno pomagalao najbolji izbor za Vas?

– Samo na osnovu Vašeg ličnog utiska i iskustva tokom početne faze upotrebe pomagala – možete znati da li su neophodne neke dodatne intervencije ili ste pronašli pravo pomagalo. Zato smo se mi odlučili za još jednu jedinstvenu mogućnost u Srbiji – da probate pomagalo 7 dana u svim Vašim prirodnim životnim okruženjima i svakodnevnim situacijama. Da, to morate obavezno iskoristiti… Naravno BESPLATNO!

Šta je posebna prednost ako se odlučite da koristite predloženo slušno pomagalo?

– Najvažnije je da smo od sada, zajedno sa našim poslovnim patrnerom OTP bankom, omogućili svakome ko želi da iskoristi odloženo plaćanje – beskamatni KREDIT do 36 meseci. Sve možete završiti kod nas u poslovnici, bez odlaska u banku., čak i bez kontaktiranja banke. Sve možemo mi zajedno sa Vama obaviti prilikom Vaše posete AUDIO BM poslovnici.

Potrošački kredit

1.    Uslovi za kupovinu AUDIO BM proizvoda sa 0% kamate

– Nominalna kamatna stopa na godišnjem nivou 0% fiksna, dinarska
– Iznos kredita od 100.000 dinara
– Rok otplate 6, 12 i 24 i 36 mesečnih rata
– Naknada na ime obrade kredita 0%
– Učešće nije obavezno
– Sredstvo plaćanja – administrativna zabrana na platu/penziju ili direktno zaduženje za klijente OTP banke
– Efektivna kamatna stopa na godišnjem nivou 0%
– Bez obaveze prenosa zarade

2.  Koraci za odobrenje kredita

– Nakon izbora proizvoda, kreira se račun za kupovinu sa ličnim podacima kupca (u poslovnici AUDIO BM-a), nakon čega je potrebno pripremiti sledeću dokumentaciju: ličnu kartu, administrativnu zabranu, zahtev za kredit.

S potrebnom dokumentacijom, kupac može da podnese zahtev za dobijanje kredita u svim poslovnicama AUDIO BM-a.

3.  Reprezentativni primer