Slušni aparati na poklon – dobitnica za septembar Katarina Višnjei

U okviru naše redovne akcije „Slušni aparat na poklon“ kroz koju podstičemo naše korisnike da nose slušne aparate na oba uva, obradovali smo Katarinu iz Zrenjanina, kojoj smo poklonili dva nova slušna aparata Zerena 1 MiniRITE i još jedan poklon.

Naša dobitnica dolazi iz Zrenjanina, njeno ime je Katarina Višnjei i ima 31. godinu. Katarina je majka dvoje dece i student.

Od naše kompanije dobila je dva nova slušna aparata Zerena 1 MiniRITE u okviru akcije „Slušni aparat na poklon“, a pored toga obradovali smo je sa još jednim poklonom.
S obzirom da se ove nedelje obeležava međunarodna nedelja gluvih i nagluvih poklonili smo joj i TV-A adapter za televizor, uz pomoć kog će od sada moći bez ikakvih problema da prati program na televizoru koji želi, sa jačinom zvuka koji je prilagođen njoj.

Sa Katarinom smo se upoznali u našoj poslovnoj jedinicu u Zrenjaninu, gde smo imali priliku da obavimo razgovor sa njom i da zabeležimo njene reakcije kada je prvi put čula zvukove preko svojih aparata. Razgovor sa Katarinom i njene reakcije na zvukove koje je čula preko svojih novih aparata možete pogledati ukoliko kliknete OVDE.

Katarina Višnjei

Drago nam je što smo kroz našu akciju uspeli da obradujemo još jednu osobu i da joj pružimo priliku da normalno funkcioniše u životu i da uživa u zvucima koje nije imala prilike ranije da čuje.

Ukoliko i Vi želite da se prijavite za našu akciju „Slušni aparat na poklon“ u kojoj dodeljujemo jednom dobitniku dva aparata, kliknikte OVDE i prijavite se, a možete se prijaviti i u našim poslovnim jedinicama.