Slušni aparati na poklon – dobitnica za januar 2022. Milica Stanković

Kroz akciju „Slušni aparat na poklon“ pružamo priliku da osobe sa oštećenim sluhom uživaju u svim zvucima. Ovaj put smo obradovali devojčicu Milicu Stanković iz Vrela i poklonili joj dva slušna aparata. 

U videu možete čuti Miličinu priču i iskustvo u korišćenju slušnih aparata, kao i kako se sa ovim problemom, koji smo uspešno rešili suočila i njena majka.

Od naše kompanije dobila je dva nova slušna aparata Saphira 5, sa kojima sada može da čuje zvukove koje nije mogla ranije.

Milica Stanković i Olivera Glišić

Sa Milicom i njenom majkom smo razgovarali u našoj poslovnici u Valjevu, nekoliko nedelja nakon podešavanja i korišćenja aparata, a ceo razgovor možete pogledati OVDE.

Naša akcija „Slušni aparat na poklon“ u okviru koje dodeljujemo dva slušna aparata jednoj osobi nastavlja svoj put i očekuje nove korisnike da se prijave.

Ukoliko i Vi želite da se prijavite za našu akciju „Slušni aparat na poklon“ u kojoj dodeljujemo jednom dobitniku dva aparata, kliknikte OVDE i prijavite se, a možete se prijaviti i u našim poslovnim jedinicama.