seminar country club

Seminar – Country Club hotel Babe

Trening seminar za osoblje kompanije Audio BM, prvobitno otkazan zbog poplava koje su zadesile našu zemlju, održan je 7. i 8.6.2014. godine u Country Club hotelu Babe, u mirnom okruženju na samo 50 kilometara od Beograda. Prvobitno su bili najavljeni gosti predavači iz kompanija Unitron i Bernafon, ali su zbog odloženog termina i popunjenosti kalendara skupu prisustvovali samo predstavnici kompanije Bernafon.

U okviru Hotela se nalazi kongresni centar koji je pružio idealne uslove za organizaciju treninga ovog tipa. Program je obuhvatio upoznavanje sa novim slušnim aparatima kompanije Bernafon – Acriva 9/7 i Carista 5/3. Takođe, predstavljene su mogućnosti bežičnog povezivanja ovih aparata, kao i Inizia Nano Rite aparata, sa televizorom, mobilnim telefonom, mp3 plejerom i slično, kao i mogućnosti Moxi Kiss slušnog aparata kompanije Unitron, koji između ostalog ima i opciju tinitus maskera (maskira zujanje u uvu).

Govoreno je o kandidatima za slušne aparate i prvom podešavanju aparata klijentu. Predstavljeni su novi programi Audio BM-a – merači krvnog pritiska, inhalatori, termometri…, kojima Audio BM želi da proširi lepezu svoje ponude. Marketing menadžer kompanije Audio BM je govorio o sinergiji marketinga i prodaje, a generalni direktor o odnosu prema klijentu i marketingu u Audio BM-u. Pored toga, napravljen je osvrt na ostvarene rezultate nedavno završene „Open House“ akcije i analizirana svrsishodnost promocije ovakve vrste, a tema su bili i trendovi u industriji slušnih aparata.