Seminar AUDIO BM-a 2019

Ove godine trening seminar za osoblje kompanije Audio BM održan je od 14. do 17. marta 2019. godine u Rumi. Ovaj put smo izabrali potpuno novu destinaciju – hotel PARK u Rumi.

Ovogodišnji seminar je bio sav u znaku sporta i kvizova… Znanja i spretnosti! Imali smo priliku da organizujemo međusobna takmičenja sa mešani ekipama iz celog Balkanskog regiona, te tako proverimo spremnost i mogućnosti naših kolega „na terenu“. No krenimo redom…

Na samom početku prvog edukativnog dana imali smo kviz poznavanja opšteg znanja o zvuku. G-din Blažo Pisarić je vodio kviz, a svi „audiobm-ovci“ su imali šansu da osvoje vredne nagrade na kraju. Pitanja su bila iz struke, nisu bila tako teška kao prošle godine, i dobili smo pobednika – Branislava iz Novog Sada. Naš novi kolega pokazao je zavidno znanje i osvojio prvo mesto.

Predrag Pejović (Izvršni direktor AUDIO BM-a) otvorio je edukativni deo seminara sa predavanjima o pacijentima sa teškom i ektremno teškim oštećenjima sluha. To je bilo vrlo detaljno i važno predavanje, i zahvalno za sve naše kolege, jer se radi o veoma ozbiljnoj temi i zahtevnim slučajevima.

Nakon tog uvodnog predavanja nastavili smo sa prezentacijama i edukacijom vezanom za slušna pomagala našeg brenda UNITRON, gde smo svim kolegama iz regiona prezentovali T-max super snažni slušni aparat, kao i Moxi All. Nakon toga kao završnu informaciju u sklopu prethodno predstavljenih novih aparata – i specijalne wireless dodatke za bežično povezivanje sa TV-om i telefonom, koje je kompanija UNITRON unapredila i omogućila da pomognu korisnicima slušnih aparata bez obzira koji smart telefon poseduju. Predavanje je održao, veoma nadahnuto, kolega Vladimir Nerac.

Nakon ovih predavanja došla su na red predavanja o novim BERNAFON slušnim aparatima i bežičnim dodacima… Milan Pisarić (direktor prodaje) je prezentovao na jedinstven način novu porodicu aparata Zerena. Važnost novih dodataka za bežično povezivanje sa TV-om i telefonom se najbolje vidi na ovom primeru… U tome je Milanu pomogao naš mladi kolega Branislav Filipović, pobednik kviza na početku seminara. Njih dvojica su uspeli da prenesu najnovije informacije iz BERNAFON-a i animiraju sve kolege da se uključe u diskusiju tokom prezentacija.

Nastavak ovogodišnjeg Team Buildinga AUDIO BM-a se zasnivao na jednom velikom i svima prijatnom osveženju u organizaciji – SPORTSKIM TAKMIČENJIMA između kolega iz celog regiona. Najpre su se odredili kapiteni ekipa, izvršeno je formiranje članova ekipa po sistemu „izvlačenja iz šešira“, tako da smo imali mešovite ekipe.. Makedonci su se ujedinili sa srbima, bosancima i crnogorcima… I tako je formirano 9 ekipa koje su krenule sa prvom disciplinom (kuglanje) određenom za međusobna upoređivanja spretnosti… Evo i kako su izgledale ekipe formirane za ovo više nego zanimljivo nadmetanje…

Pogledajte i kako je izgledala atmosfera u okviru onog zabavnijeg dela takmičenja, u spretnostima, okretnosti, brzini i domišljatosti…