Seminar AUDIO BM-a 2017

Ove godine trening seminar za osoblje kompanije Audio BM održan je od 3. do 5. marta 2017. godine na Fruškoj gori. Ovaj put smo izabrali jednu svima poznatu destinaciju u hotelu NORCEV.

Dolazak je bio, kao i uvek, pun pozitivne energije i srdačnosti pokazane između radnika kompanije Audio BM. Nakon opuštene atmosfere tokom prve večeri, priče i malo sportskih aktivnosti, odmah sutradan su krenula stručna predavanja koja svake godine omogućavaju značajan napredak u poslovanju osoblja naše kompanije.

Prvog dana program predavanja:

Generalni dir. i vlasnik Audio BM-a g-din Blažo Pisarić, je održao predavanje o pozicioniranju prodaje slušnih aparata u odnosu na situaciju u Srbiji ali i celom svetu. Akcenat je bio na velikom prostoru za napredak u svakom pogledu.

G-din Douglas Baldwin iz kompanije Unitron, održao je motivaciono predavanje sa osnovnom porukom „da je nova tehnologija u okviru North platforme nešto inovativno i neviđeno do sada“.

Predrag Pejović, prezentovao je kolegama sve rezultate koje smo postigli u 2016. godini, uz osvrt na napredak koji smo svi zajedno postigli kao tim.
Milan Pisarić je održao izuzetno važno predavanje sa osvrtom na analizu rada u godini koja je za nama. Naš mladi kolega Vladimir Nerac prezentovao je Bernafon-ov slušni aparat Saphira i ceo njegov portfolio..
Kolega Tibor Mendrei je predstavio detaljnije rad u softveru NOAH, svima veoma bitan u radu sa klijentima. Dok smo imali prlike da čujemo direktno od naših kolega iz Slovenije kako je tekao put razvoja od osnivanja prve poslovnice pre 3 godine do danas…Predavanje je bilo zaista inspirativno.

Nakon pauze održane su i redovne radionice tokom kojih su sve kolege mogle i uživo i direktno saznati nove informacije u industriji slušnih aparata i prateće opreme, kao i kako se treba obraćati klijentima u svakodnevnoj komunikaciji.

Drugog dana program predavanja se odnosio na zacrtane planove za 2017. godinu:

Održano je predavanje o Rossmax programu, sa akcentom na rezultatima prodaje u prethodnoj 2016. godini, kao i načinima unapređenja prodaje u svim segmentima.

Marjan Antić je održao prezentaciju sa glavnim osvrtom na zanavljanje slušnih aparata, koji će svakako još više približiti korisnike slušnih aparata svim mogućnostima koje naša kompanija pruža u kontinuitetu.

Na kraju – ovogodišnji susret svih zaposlenih u Audio BM-u je ponovo bio razlog da se poslovanje naše kompanije podigne na još veći nivo, da se svakako dobri međuljudski odnosi za nijansu više unaprede, jer ovakva druženja predstavljaju pravu motivacionu snagu svih vrhunskih kompanija u svetu.