Seminar AUDIO BM-a 2016

Ove godine trening seminar za osoblje kompanije Audio BM održan je od 11. do 13. marta 2016. godine na Rtnju. Ovaj put smo izabrali jednu etno destinaciju u Srbiji, u podnožju Rtanj planine, na domak Sokobanji.

Dolazak je bio, kao i uvek, pun pozitivne energije i srdačnosti pokazane između radnika kompanije Audio BM. Nakon opuštene atmosfere tokom prve večeri, priče i malo sportskih aktivnosti, odmah sutradan su krenula stručna predavanja koja svake godine omogućavaju značajan napredak u poslovanju osoblja naše kompanije.

Prvog dana program predavanja:

  • Generalni dir. i vlasnik Audio BM-a g-din Blažo Pisarić, je održao predavanje o pozicioniranju prodaje slušnih aparata u odnosu na situaciju u Srbiji ali i celom svetu. Akcenat je bio na velikom prostoru za napredak u svakom pogledu.
  • Direktor razvoja Unitron kompanije, g-din Maarten Dekker, održao je motivaciono predavanje sa osnovnom porukom „da je prvih 10 sec prilikom prvog kontakta presudno za sticanje poverenja“.
  • Predrag Pejović, prezentovao je najnovija dostignuća kompanija Unitron i Bernafon, novu platformu slušnih aparata, kao i Beflex probni slušni aparat, za upoznavanje sa novim platformama Bernafon kompanije.
  • Milan Pisarić je održao predavanje sa interesantnim naslovom: „Kako napraviti nezadovoljnog klijenta?“, uz osvrt na planove za narednu Open House“ akciju u ovoj prolećnoj sezoni.
  • Naš novi kolega Vladimir Nerac prezentovao je novu platformu Unitron slušnih aparata „North“.
  • Osnovne greške tokom servisiranja aparata i pravilan način kontrole slušnog aparata pre samog servisiranja su teme koje su uvek aktuelne. Kolega Dejan Mračajac je to stručno i detaljno prezentovao svima nama.

Nakon pauze održane su i redovne radionice tokom kojih su sve kolege mogle i uživo i direktno saznati nove informacije u industriji slušnih aparata i prateće opreme.

Drugog dana program predavanja:

  • Predrag Pejović je održao prezentaciju sa osvrtom na savete i iskustva po svim mogućnostima paleta slušnih aparata u ponudi Audio BM-a.
  • Marjan Antić je održao prezentaciju sa glavnim osvrtom na uvođenje nove usluge Audio BM kompanije – Call Centra, koji će svakako još više približiti korisnike slušnih aparata svim mogućnostima koje napa kompanija pruža u kontinuitetu.

AKCIJA: Moj omiljeni zvuk

Kompanija Audio BM se 24 godine uspešno bori sa predrasudama i stigmama vezanim za prednosti korišćenja slušnih aparata. U to ime pokrećemo akciju koja će još više približiti potrebu za uživanjem u svakodnevnim zvucima koji nas okružuju – tako što ističemo koji su to naši omiljeni zvuci. Jedan zvuk može proizvesti u glavi hiljadu slika, želimo da nam se što više ljudi pridruži u našoj akciji koja nas treba i zabaviti. Vratimo prijatne zvuke među nas…

Na kraju – ovogodišnji susret svih zaposlenih u Audio BM-u je ponovo bio razlog da se poslovanje naše kompanije podigne na još veći nivo, da se svakako dobri međuljudski odnosi za nijansu više unaprede, jer ovakva druženja predstavljaju pravu motivacionu snagu svih vrhunskih kompanija u svetu.