Poseta kongresa EUHA u Hanoveru

Kompanija Audio BM sa svoja tri predstvanika posetila je kongres EUHA koji se održavao u terminu od 12. do 14. oktobra u nemačkom gradu Hanoveru.

Međunarodni kongres EUHA je najveći svetski događaj za stručnjake na polju slušnih pomagala. Unija akustičara (UHA) osnovana je 1960. godine u Vircburgu. EUHA kongres nudi stručnjacima iz celog sveta idealnu platformu za umrežavanje i razmenu ideja. Tokom kongresa se prezentuje širok spektar tema o audiologiji i slušnim aparatima.

Na EUHA kongres dolaze proizvođači slušnih pomagala, implanata i celokupne dijagnostičke opreme za ORL, kao i akustičari i specijalisti za slušna pomagala. Ovo je kongres gde se mogu videti najnovija dostignuća i tehnologija koja pokreće pomagala koja se koriste u audiologiji.

Na kongresu je bilo prisutno oko 120 izlagača iz više od 20 zemalja sveta.

Naš tim je najviše vremena proveo u razgovorima sa kompanijama koje zastupamo na tržištu Balkana, a to su kompanije Bernafon, Unitron, Cochlear, Natus, Varta, Rayovac…

Na posebnim distributerskim forumima mogli smo da čujemo novine iz kompanija Unitron i Bernafon a na radionicama smo mogli i praktično da se upoznamo sa slušnim aparatima koji će tek biti predstavljenim na svetskom tržištu.

Kompanija Audio BM kao i uvek ide u korak sa vremenom , uvek prvi donosimo najnoviju tehnologiju na polju slušnih pomagala i trudimo se da ostanemo lider na polju svih pomagala iz ORL struke na regionu Balkana.