Otvoren je prvi Cochlear corner u Srbiji!

U saradnji sa australijskom kompanijom Cochlear koja je lider na polju implantacije u svetu, naša kompanija Audio BM otvorila je prvi Cochlear corner u Srbiji.

Naš glavni grad je dobio prvi Cochlear corner, koji se nalazi na Novom Beogradu u naselju Belville na adresi Đorđa Stanojevića 9v, lokal broj 4.

Želimo da se zahvalimo kompaniji Cochlear koja je sa nama učestvovala u opremanju ovog prostora i sa kojom zajedno pomažemo osobama sa teškim oštećenjem sluha.

Cochlear corner unutrašnost prostora

Zbog trenutne situacije sa koronavirusom, nismo bili u prilici da na otvaranju ugostimo sve naše saranike koji su svakako deo ovog velikog uspeha zajedno sa nama.
Zahvaljujemo se saradnicima koji su izdvojili deo svog vremena i svojim prisustvom uveličali naše otvaranje.

Naši gosti na otvaranju

Sledeće godine se navršava 20 godina od prve kohlearne implantacije i otvaranje jednog ovakvog prostora je prvi korak koji smo napravili kako bi mogli da pomognemo još većem broju ljudi. Želja nam je da afirmišemo i dalje ovaj program i omogućimo osobama sa teškim oštećenje sluha da normalno funkcionišu u životu. Smatramo da ljudi još uvek nisu svesni svih benefita koje pruža ugradnja kohlearnog implanta, ali mi u radu sa našim pacijentima možemo da vidimo koliki napredak mogu da ostvare za veoma kratko vreme i to nam je pokazatelj da treba da nastavimo dalje. U ovom prostoru će deca moći da se osećaju kao kod svoje kuće, a pored toga će imati priliku da probaju različite procesore i dobiju informacije o mogućnostima koje oni pružaju, rekao je generalni direktor Audio BM-a gospodin Blažo Pisarić.

Govor Blaže Pisarića generalnog direktora naše kompanije

Obratio nam se i prof. dr Dragan Dankuc koji je kao upravnik ORL klinike Kliničkog centra Vojvodine sa svojim timom prvi u Srbiji izvršio ugradnju kohlearnog implanta 2002. godine.
Prof. dr Dankuc je rekao: “Veliko je zadovoljstvo biti u timu, zato što je ovo rezultat timskog rada i imati tu satisfakciju da pomognete deci i odraslima koji imaju problem sa sluhom. Nakon skoro 20 godina od prve operacije navru mi emocije kada vidim koliko su napredovale osobe koje sam operisao. To nas obavezuje da budemo još bolji u narednom periodu i da pomognemo našim pacijentima. Naši pancijenti treba da sude o našem radu i da oni govore koji je to napredak u odnosu na onaj period kada nisu čuli i nisu razumeli govor i sada kada imaju tehnologiju koja svakim danom napreduje.”

Govor prof. dr Dragana Dankuca

Izuzetno nam je drago što smo našim korisnicima uspeli da obezbedimo prostor u kome će na jednom mestu moći da pronađu sve što im je potrebno od proizvoda kompanije Cochlear. Po ugledu na druge evropske gradove kao što su Budimpešta i Prag, Beograd je dobio svoj Cochlear corner i možemo reći da smo zaista ponosni što smo u okviru naše kompanije otvorili jedan ovakav prostor.

Ovom prilikom želimo da obavestimo sve naše korisnike koji žive u okolini Beograda, da od sada sve što im je potrebno mogu pronaći u Cochlear corneru.
Naš kolega Miloš Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja.
Zamolili bismo Vas da pre dolaska pozovete broj telefona 011/6300-778 ili 063/524-490 kako biste se informisali o slobodnim terminima i izbegli čekanje.

Vaš Audio BM