otvaranje poslovnice u sloveniji

Otvaranje – AUDIO BM Slovenija

U maju 2014. počelo je sa radom predstavništvo Audio BM-a u Sloveniji, za sada na dve lokacije – u Ljubljani i Mariboru, a u planu je otvaranje poslovnica u još dva grada. Ovo predstavništvo je ovlašćeni distributer proizvoda kanadske kompanije Unitron, koja je članica SONOVA grupe – vodećeg proizvođača inovativnih rešenja za poboljšanje sluha. Takođe predstavništvo je dobavljač Zavoda za zdravstveno osiguranje Slovenije sa kojim ima potpisan ugovor.

Svečano otvaranje Audio BM Slovenija održano je u Ljubljani, uz prisustvo ORL lekara, audiologa, predstavnika Udruženja gluvih, specijalnog gosta iz kompanije Unitron, gospodina Patrika Perlera – direktora međunarodne prodaje i razvoja poslovanja, kao i predstavnika kompanije Audio BM Srbija. Gosti su se okupili u prostorijama Audio BM-a u Ljubljani u BTC centru, u prizemlju poslovne zgrade Diamant.

Nakon kratkog koktela i razgledanja poslovnih prostorija, gosti su se uputili u Kristalnu palaču koja se nalazi takođe u BTC centru nedaleko od sedišta kompanije Audio BM.

Na početku programa direktor kompanije Audio BM Slovenija Franci Urankar je održao pozdravnu reč i predstavio dnevni red. Nakon toga je Blažo Pisarić, direktor kompanije Audio BM Srbija, imao prezentaciju o istoriji, razvoju i vrednostima Audio BM-a. Kompaniju Unitron i njihove slušne aparate predstavio je Patrik Perler, direktor internacionalne prodaje i razvoja poslovanja, a zatim je Franci Urankar predstavio kompaniju Audio BM Slovenija i najavio predstojeću Open House akciju. Na kraju oficijelnog dela programa predstavili su se zaposleni u kompaniji Audio BM Slovenija iskazavši svoje zadovoljstvo i motivaciju da rade u jednoj takvoj kompaniji sa takvom delatnošću.

Ovom prilikom je specijalna gošća bila Maša Gruden, dvadesetogodišnja studentkinja, nosilac titule za mis gluvih Slovenije. Ona koristi slušne aparate Max koje je dobila u Audio BM slušnom centru.

Sedište kompanije Audio BM Slovenija je u Ljubljani, gde je otvoren savremen objekat opremljen po evropskim standardima. Objekat raspolaže svim kapacitetima u smislu prostorija, opreme i obučenog kadra.

Druga lokacija se nalazi u Mariboru i takođe predstavlja reprezentativan objekat gde osobe sa poteškoćama u slušanju mogu da nađu rešenje za svoj problem.