beograd tinitus centar

ORL TINITUS CENTAR u Beogradu

Novi specijalistički centar za lečenje iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije otvoren je u Mileševskoj 27 na Vračaru. Po prvi put je moguće rešiti probleme vezane i za specifičnu pojavu šuma u ušima, poznatu pod stručnim nazivom tinitus.

Više o tinitusu možete pročitati u brošuri o tinitusu koju možete preuzeti OVDE. Tinitus je pogrešno obrađivanje naših slušnih utisaka. Često, usled tinitusa nastaju negativne misli i strahovi, koji na najrazličitiji način mogu biti povezani sa „limbičkim sistemom“ – našim duševnim centrom u mozgu.

Svaki čovek čuje zujanje u aspolutno tihom prostoru. Profesor Jastreboff je 1990. objasnio problem tinitusa i započeo terapiju koja se uspešno sprovodi u svetu do današnjih dana. To je Tinitus Retraining Terapija (TRT). Prema svetskoj literaturi uspešnost lečenja tinitusa ovom metodom je oko 90%. U našem Tinitus Centru primenjujemo Tinitus Retraining Terapiju za lečenje pacijenata sa hroničnim zujanjem u ušima. Više o TRT terapiji možete pročitati u brošuri OVDE.

tinitus centar beograd

U ORL Tinitus centru radi tim stručnjaka koji su vrhunski obučeni profesionalci, sa kontinuiranom medicinskom edukacijom kod nas i u svetu i sa najvišim etičkim kodeksom ponašanja. Za više informacija posetite zvanični sajt ORL Tinitus centra OVDE.