nove orl ordinacije

Nove ORL ordinacije

Potreba da se pacijentu posveti vreme, pažnja i vrhunsko stručno znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije i audiologije osnovni je motiv pokretač otvaranja novih specijalističkih ORL ordinacija.

U Beogradu, na adresi Mileševska 27 na Vračaru, osnovan je „ORL tinitus centar“ kao potreba da se pacijentu posveti vreme, pažnja i znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije. Empatski odnos vrhunskih i svetski priznatih stručnjaka iz Beograda podižu odnos prema pacijentu na viši nivo. Opremljen najsavremenijom opremom, sa lekarima specijalistima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom, centar podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.

U Šapcu, na adresi Popa Karana 5 a, otvorena je specijalistička ORL ordinacija čiji je osnivač Prim. dr Zoran S. Katić, poznatog otorinolaringologa iz Šapca, koji je ceo svoj radni vek posvetio očuvanju dobrog zdravlja svojih sugrađana u gradskom Domu zdravlja, te to i sada nastavlja tzv. privatnom praksom.

nove orl ordinacije

U Vranju, i prijatnom i mirnom delu grada, otvorena je specijalistička ORL ordinacija čiji je osnivač dr spec. Latinka Subotić, na adresi Pere Mačkatovca br. 102, zajedno sa timom stručnjaka potrudiće se da sve otorinolaringološke probleme građana Vranja rešavaju na najbolji način i u najkraćem mogućem roku. Prijatan ambijent i vrhunska medicinska oprema dodatni su garant kvaliteta medicinskih usluga i u ovoj ordinaciji.

nove orl ordinacije

Više detalja o ORL ordinacijama koje podržava Audio BM širom Srbije možete videti OVDE.