IPF kongres kompanije Unitron

IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.

Predstavljena je Unitron-ova nova platforma koja se zove “Discover“, sa novim čipom i novom tehnologijom. Platformu čine dva modela slušnih aparata i oba su CRT (sa zvučnikom u uvetu) : “Moxi Fit“ i “Moxi Jump“ (punjiva baterija).

O novim slušnim aparatima su pričali Douglas Baldwin i Michael Waloszek. Predavanja su imali i Riko Vanoti (CEO Unitron), Arnd Kaldowski (CEO Sonova), Jaroslaw Widomski (direktor prodaje “Geers“ Poland).

Organizovana je i igra navigacije ulicama Varšave (članovi delegacije AUDIO BM-a su bili u ekipi koja je osvojila prvu nagradu u snalaženju putem navigacije), sledećeg dana je organizovana poseta Slušnoj Klinici “Kaitano“, gde su predavanja održali Henryk Skarzynski i Piotr Skarzynski. Najvećim delom su predavanja bila o samoj klinici, kohlearnoj implantaciji i rehabilitaciji osoba sa kohlearnim implantom