EUHA kongres 2017

Ovogodišnji evropski kongres akustičara održan je u Nirnbergu od 18. do 20. oktobra. 2017. god. Kao i svake godine i ovog puta je kompanija Audio BM posetila ovu najznačajniju evropsku manifestaciju i izložbu u ovoj oblasti medicine.

Predstavnici Audio BM-a, na čelu sa generalnim dir. Blažom Pisarićem, iskoristili su priliku da se upoznaju sa najvažnijim dostignućima u domenu otorinolaringologije, slušnih aparata, kohlearnih implanta i svih drugih delatnosti kojima se Audio BM bavi u svom portfoliu.

Kompanija Bernafon je ove godine iskoristila priliku da prezentuje nove performanse slušnih aparata Zerena. Tradicija i kvalitet koju sa sobom nosi Švajcarska preciznost, koja je sedište kompanije Bernafon, uspešno se prenosi kroz Audio BM na prostore našeg regiona kroz odlično razvijenu mrežu naših poslovnica od Slovenije do Makedonije.

Audio BM tim je svakako iskoristio priliku da se dogovori oko nastupajuće sezone 2018, unapredi tradicionalnu saradnju sa svojim partnerima i nastavi poslovanje u najboljem mogućem pravcu. Predstavnici Unitrona su za narednu godinu pripremili priličan broj novina koje ćemo mi plasirati u okviru našeg regiona gde imamo mrežu Audio BM poslovnica.

Kompanija Unitron održala je zanimljivo predavanje o najnovijim dostignućima vezanim za slušni aparat Tempus, kojeg su korisnici ocenili sa najvišim ocenama između mnogobrojnih drugih vrsta slušnih pomagala. Performanse ovog aparata zaista su dostigle očekivanja. Posebno je bilo interesantno predavanje uz pomoć 3D infograma koji dočaravaju svet zuvkova u svim mogućim životnim okruženjima. Takođe je važno napomenuti novosti u vezi sa baterijama na punjenje za slušne aparate, kao i značaja socijalnih mreža za komunikaciju sa aktuelnim i potencijalnim korisnicima slušnih aparata.

Na kraju – ponosni smo napomenuti da smo imali priliku prisustvovati divnom i emotivnom događaju kao što je oproštajna zabava g-dina Maartena Dekkera, našeg dugogodišnjeg saradnika i izuzetnog prijatelja Audio BM-a, sa kojim smo proteklih 20 godina uspešno unapređivali poslovanje na relaciji Unitron – Audio BM. G-din Maarten je iskoristio priliku da se pozdravi sa svim svojim međunarodnim saradnicima prilikom proslave u čast njegovog odlaska u zasluženu penziju. Želimo mu da uživa u svemu sa svojom porodicom i prijateljima, i još jednom mu se zahvaljujemo na pomoći i podršci koju nam je nesebično pružao tako dugi niz godina za nama.

G-dina Maartena će zameniti njegov kolega G-din Rainer Kerscheck, sa kojim ćemo nastaviti ređati uspehe u budućim godinama pred nama.

Ostvareni su uspešni dogovori i sa svim drugim kompanijama koje zastupa Audio BM, sve u cilju što boljeg i lakšeg prezentovanja krajnjim korisnicima naših usluga, jer je dobar sluh i kvalitet života ono što je prioritet našeg posla. Do sledeće godine i nekih novih susreta ostavljamo vas da se upoznate sa atmosferom koja je vladala na ovogodišnjem kongresu kroz autentične fotografije sa ovogodišnjeg EUHA kongresa.