euha kongres 2016

EUHA kongres 2015

Ovogodišnji evropski kongres akustičara održan je u Nirnbergu od 14. do 16. oktobra. Kao i svake godine i ovog puta je kompanija Audio BM posetila ovu najznačajniju evropsku manifestaciju i izložbu u ovoj oblasti medicine.

Uz brojne sastanke kako sa našim dugogodišnjim inostranim poslovnim partnerima, tako i sa potencijalnim partnerima, imali smo vremena za opuštajuće trenutke u večernjim satima, koje smo proveli u druženju sa ljudima iz kompanija Unitron, Bernafon i Cochlear.

euha kongres 2015

Predstavnici Audio BM-a, na čelu sa generalnim dir. Blažom Pisarićem, iskoristili su priliku da se upoznaju sa najvažnijim dostignućima u domenu otorinolaringologije, slušnih aparata, kohlearnih implanta i svih drugih delatnosti kojima se Audio BM bavi u svom portfoliu.

Kompanija Bernafon je ove godine iskoristila priliku da prezentuje nove performanse slušnih aparata Nevara i Safira, uz dobro poznatu Junu koja je prisutna u ponudi Audio BM-a od ove sezone. Tradicija i kvalitet koju sa sobom nosi Švajcarska preciznost, koja je sedište kompanije Bernafon, uspešno se prenosi kroz Audio BM na prostore našeg regiona kroz odlično razvijenu mrežu naših poslovnica od Slovenije do Makedonije.

bernafon

Kompanija Unitron je ove godine u znaku lansiranja nove platgorme za slušne aparate pod nazivom North (više o tom emožete saznati OVDE). Audio BM tim je svakako iskoristio priliku da se dogovori oko nastupajuće sezone 2016 nadgrade i tradicionalna saradnja nastavi u najboljem mogućem pravcu. Predstavnici Unitrona su za narednu godinu pripremili priličan broj novina koje ćemo mi plasirati u okviru našeg regiona gde imamo mrežu Audio BM poslovnica.

unitron

Briga o deci i njihovom sluhu prioritet je kompanije Cochlear, kojeg naravno zastupa Audio BM. Nakon ovogodišnjeg Cochlear seminara u maju u Novom Sadu skupa distributera u septembru u Bukureštu, imali smo još jednu priliku da unapredimo saznanja oko uspešne implantacije koje se ostvaruju u kliničkim centrima našeg regiona, sve u korist radosti i boljeg života dece i odraslih sa velikim oštećenjima sluha.

bernafon

Na kraju – važno je napomenuti da su ostvareni uspešni dogovori sa svim drugim kompanijama koje zastupa Audio BM, sve u cilju što boljeg i lakšeg prezentovanja krajnjim korisnicima naših usluga, jer je dobar sluh i kvalitet života ono što je prioritet našeg posla. Do sledeće godine i nekih novih susreta ostavljamo vas da se upoznate sa atmosferom koja je vladala na ovogodišnjem kongresu kroz autentične fotografije sa ovogodišnjeg EUHA kongresa.

bernafon