euha kongres 2014

EUHA kongres 2014

Za nama je još jedan veliki kongres EUHA, održan ove godine u Hannoveru na severu Nemačke. Kompanija Audio BM je i ove godine bila prisutna na ovom značajnom skupu u domenu ORL-a i uopšte prezentovanja naprednih tehnologija u medicini. Kongres se održao od 14. do 17. oktobra u prepunoj hali sajamskog kompleksa ovog velikog grada. Predstavnici Audio BM-a, na čelu sa generalnim dir. Blažom Pisarićem, iskoristili su priliku da se upoznaju sa najvažnijim dostignućima u domenu otorinolaringologije, slušnih aparata, kohlearnih implanta i svih drugih delatnosti kojima se Audio BM bavi u svom portfoliu.

Značajno je napomenuti da je kompanija Unitron ove godine proslavila 50 godina uspešnog poslovanja od svog osnivanja, na njihovom prostoru na sajmu se našlo vremena i za zabavni deo sadržaja, uz planirane sastanke i unapređenje poslovnih planova, posebno onih koji se tiču dobro poznatih slušnih aparata marke Quantum i Moxi, visokog kvaliteta i vrhunskih softverskih performansi.. Svakako da su usledili dogovori povodom nadgradnje odnosa B2C u narednoj 2015. godini i u našem regionu, i sve se to lepo zaokružilo svečanom večerom u samom centru Hannovera, u prijatnom ambijentu tradicionalne nemačke gostione.

Kompanija Bernafon je ove godine iskoristila priliku da prezentuje nove performanse slušnih aparata Juna 7 i 9, uz dobro poznatu Caristu koja je prisutna u ponudi Audio BM-a od ove sezone. Akcije koje mi preduzimamo u svim našim poslovnim jedinicama samo su najava sledećih planova koji dolaze na realizaciju u godini pred nama. Tradicija i kvalitet koju sa sobom nosi Švajcarska preciznost, koja je sedište kompanije Bernafon, uspešno se prenosi kroz Audio BM na prostore našeg regiona kroz odlično razvijenu mrežu naših poslovnica od Slovenije do Makedonije.

Briga o deci i njihovom sluhu prioritet je kompanije Cochlear, kojeg naravno zastupa Audio BM. Kohlearni implanti su sredstvo koje omogućava da deca ali i odrasli, sa ekstremnim oštećenjem sluha, jednostavno dovedu svoj kvalitet sluha ali i života u istu ravan sa svima kojima sluh nije oštećen. Zato je naša saradnja sa njima omogućila i omogućava uspešne implantacije i napredak koji se ostvaruje redovno u kliničkim centrima našeg regiona, sve u korist radosti i boljeg života.

Na kraju – važno je napomenuti da su ostvareni uspešni dogovori sa svim drugim kompanijama koje zastupa Audio BM, sve u cilju što boljeg i lakšeg prezentovanja krajnjim korisnicima naših usluga, jer je dobar sluh i kvalitet života ono što je prioritet našeg posla. Do sledeće godine i nekih novih susreta ostavljamo vas da se upoznate sa atmosferom koja je vladala na ovogodišnjem kongresu kroz autentične fotografije u našoj galeriji.