euha kongres 2012

EUHA kongres 2012

Ovogodišnji 57. međunarodni kongres akustičara (EUHA) je održan u Frankfurtu u hali 5 frankfurtskog sajma od 24. do 26. oktobra. Tim Audio BM-a je i ove godine prisustvovao ovom najvećem evropskom skupu akustičara. Dan pre otvaranja EUHA kongresa, prisustvovali smo tradicionalnom skupu partnera kompanije Unitron (Unitron Partners Event). Tom prilikom su ljudi iz kompanije Unitron prezentovali novosti o kompaniji, nove proizvode Max, Quantum i Flex:trial, kao i korisne savete od stručnjaka za maloprodaju.

Predavanja su održana na čuvenom Hockenheim Ring-u, a nakon prezentacija organizovana je tura obilaska ove poznate staze, kao i simulacija vožnje i zamena guma na formuli 1, nakon čega je usledila večera i proglašenje pobednika.

Takođe, direktor kompanije Audio BM Blažo Pisarić je u ime kompanije dobio priznanje i nagradu za 15 godina poslovne saradnje sa kompanijom Unitron.

EUHA kongres smo iskoristili za susret i razgovore sa svim našim sadašnjim ino-partnerima, kao i sa kompanijama sa kojima je razmatrana mogućnost uspostavljanja poslovne saradnje.

Na kraju kongresa kompanija Bernafon je organizovala večeru za svoje distributere.

Sledeće godine EUHA kongres će se održati u Nirnbergu od 16. do 18. oktobra.