Donacija instrumenata Kliničkom centru Vojvodine

U skladu sa dugogodišnjom uspešnom poslovnom saradnjom između Kliničkog centra Vojvodine i Audio BM-a, na njihov zahtev donirali smo set otoloških instrumenata za potrebe Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata.

Saradnja između naše dve kuće traje decenijama i ovo je samo još jedan znak solidarnosti i pomoći u opremanju njihove Klinike, a sve u cilju da se omogući kvalitetniji rad osoblja.

Generalni direktor Audio BM-a predaje instrumenate profesoru dr Vladimiru Kljajiću i osoblju klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata

Generalni direktor naše kompanije Blažo Pisarić uručio je upravniku Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata profesoru dr Vladimiru Kljajiću i osoblju njegovog odeljenja instrumente za hirurške intervencije.

Pregled doniranih instrumenata

Drago nam je što nam se ukazala prilika da na ovaj način pomognemo odeljenju Kliničkog centra Vojvodine i još jednom iskažemo društvenu odgovornost naše kompanije.

U želji da ih instrumenti dugo služe, nadamo se da ćemo i u budućnosti biti u prilici da pomognemo, a sve u cilju boljih uslova za rad čitavog osoblja.