Slušni aparati na poklon – dobitnik za novembar Dragan Živić

U okviru naše redovne akcije „Slušni aparat na poklon“ nagradili smo Dragana Živića iz Niša i pomogli mu da ne ode u prevremenu invalidsku penziju. 

Dragan radi kao trener šaha u Dečijem kulturnom centru u Nišu i u svakodnevnoj je komunikaciji sa decom. Nakon 95 dana koliko je proveo u bolnici usled posledica koronavirusa, bio je 2 puta na respiratoru i uspeo je da se izbori sa virusom. Iz ove borbe izašao je kao pobenik, ali mu je nakon nje dodatno oslabio sluh, zbog čega su mu predlagali odlazak u invalidsku penziju.

Od naše kompanije dobio je dva nova slušna aparata T Max UP 500 u okviru akcije „Slušni aparat na poklon“, za koju se prijavio u želji da nastavi normalno da funcioniše na poslu i u životu.
Dragan je naš klijent već dugih 13 godina i sa ponosom možemo da kažemo da imamo odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Priliku da razgovaramo sa njim imali smo u našoj poslovnoj jednici u Nišu, a on je sa nama podelio svoje iskustvo u korišćenju slušnih aparata, koje možete pogledati ukoliko kliknete OVDE.

Izuzetno nam je drago što smo kroz našu akciju uspeli da obradujemo još jednu osobu i da omogućimo normalno funkcionisanje u životu.
Draganova želja da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima bila je jača od situacije u kojoj se našao. Mi se radujemo što će iz Dečijeg kulturnog centra iznedriti još mnogo šampiona u šahu.

Ukoliko i Vi želite da se prijavite za našu akciju „Slušni aparat na poklon“ u kojoj dodeljujemo jednom dobitniku dva aparata, kliknikte OVDE i prijavite se, a možete se prijaviti i u našim poslovnim jedinicama.