cochlear sastanak distributera

COCHLEAR sastanak distributera 2015

Susret Cochlear distributera za centralnu Evropu održan je u glavnom gradu Rumunije Bukureštu, 28.-29. septembar 2015. god. Audio BM tim je i ovog puta bio prisutan i stekao nova saznanja iz održanih predavanja tokom dva dana boravka.

Radni naziv sastanka je bio “Razbijajući barijere“, na čijem su dnevnom redu bila predavanja vezana za iskustva prlikom sprovođenja kohlearnih implantacija u svim okupljenim zemljama, iskustva koja se mogu upotrebiti za unapređenje budućih hirurških operacija. Takođe su organizovane raznovrsne radionice gde su učesnici bili podeljeni u grupe i diskutovali o temama iz raznih stručnih oblasti.

Prvi dan počeo je sa novim temama u vezi iskustva distributera i predstavnika kompanije Cochelar.

cochlear sastanak distributera

Prof. dr Rade Kosanović, načelnik ORL klinike u okviru Kliničko bolničkog centra Zvezdara, podpredsednik Intersekcijskog odbora za Kohlearnu Implantaciju, član Centralne Komisije za Kohlearnu Implantaciju Republike Srbije i redovni profesor na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, održao je svoju prezentaciju. Posle predavanja svih učesnika usledila je interaktivna „peer to peer“ sesija, gde su učesnici bili podeljeni u grupe. Na kraju dana usledilo je prijatno i opušteno veče u istraživanju grada Bukurešta, kao i svečana večera.

Drugi dan je otvoren ukrštanjem iskustava sa raznih drugih tržišta, objašnjavanjem kako oni probijaju barijere u svom regionu. Zatim je usledila sesija koja pokriva konkuretne novosti u vezi usluge prema krajnjim korisnicima implanta.

cochlear sastanak distributera

Ovogodišnji sastanak održan je u Bukureštu, gradu poznatom po svojim širokim bulevarima, predivnim zgradama iz Belle Epoque perioda, i reputaciji nekadašnjeg visokog životnog stila (zbog kojeg je u 1900-im dobio nadimak „Mali Pariz“). Sledeće godine sledi neka nova lokacija koja će biti odabrana za unapredjenje znanja i iskustva u domenu kohlearne implantacije. Budite sa nama i tada.