AUDIO BM Seminar 2022. – Hotel Norcev Fruška Gora

Proteklog vikenda u periodu od 24. do 27. marta održan je Audio BM seminar za zaposlene. Nakon dve godine imali smo priliku da se ponovo svi vidimo i okupimo, podelimo znanje i iskustvo, naučimo nešto novo, upoznamo se sa novim proizvodima, zabavimo i družimo.

Predrag Pejović otvaranje seminara

Na početku nam se obratio izvršni direktor Dražen Blanuša i uručio poklon koleginici Sonji Ilić Đorđević iz poslovne jedinice u Smederevu za odlazak u penziju i rad u našoj kompaniji dug 20 godina.

Sonja Ilić Đorđević i Dražen Blanuša

Nakon toga je direktor prodaje slušnih aparata Predrag Pejović uručio vaučere kolegama za izuzetan doprinos kompaniji. Vaučer obuhvata 2 noćenja za dve osobe i korišćenje svih sadržaja koje pruža hotel Fruške Terme. Nagrađeni su Nataša Đorđević iz poslovne jedinice u Pančevu i Vladimir Nerac iz poslovne jedinice u Novom Sadu.

Nataša Đorđević i Predrag Pejović

Vladimir Nerac i Predrag Pejović

Tokom 3 dana predavanja i druženja upoznali smo se i sa novim kolegama koji su u međuvremenu ojačali naš tim. Glavni pokazatelj da naša kompanija raste i razvija se jesu i novi ljudi koje možete upoznati u našim poslovnim jedinicama u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Učesnici seminara

Tokom seminara svim učesnicima obratio se generalni direktor naše kompanije Blažo Pisarić.

Blažo Pisarić generalni direktor Audio BM-a

Ispred kompanije Unitron pozdravio nas je Sandro Voli, on je bio naš gost na ovogodišnjem seminaru i sa nama je podelio novosti iz svoje kompanije.

Sandro Voli – Unitron

Predrag Pejović nam je predstavio Blu i Shine Rev + platformu slušnih aparata kompanije Unitron. Kolegama je prikazao sve prednosti novih slušnih aparata i njihove mogućnosti.

Predrag Pejović – Unitron Blu

Novu platformu slušnih aparata Alpha kompanije Bernafon, koja ima Hybrid Technology predstavio je Milan Pisarić. Kroz prezentaciju Milan je pokazao svim prisutnim kolegama kako je kompanija Bernafon otišla korak dalje i uspela da napravi aparat koji korisnicima pruža savršen zvuk, pored mnogih drugih mogućnosti.

Milan Pisarić, predavanje Bernafon Alpha

Održane su radionice, kroz koje su se sve kolege upoznale sa novim aparatima i njihovim odličnim mogućnostima

Radionice

Naš kolega iz Slovenije Luka Gartner održao je predavanje i upoznao nas sa načinom rada naših poslovnica u Sloveniji.

Luka Gartner Audio BM Slovenija

Nakon predavanja održana je tribina na kojoj su kolege podelile svoje iskustvo u radu sa pacijentima sa svim prisutnima na seminaru.

Branislav Filipović, Vladimir Stefanović, Marko Bogdanović, Miloš Ristanović, Jovana Obradović i Vladimir Nerac

Pored predavanja i radionica imali smo i sportska dešavanja. Svi učesnici su bili podeljeni u 6 ekipa i učestvovali su na sportskoj olimpijadi.

Učesnici olimpijade

Mi Vam u nastavku prikazujemo timove koji su zauzeli prvo, drugo i treće mesto. Prvo mesto je zauzela ekipa čiji je kapiten Vladimir Nerac, drugo mesto je zauzela ekipa Dražena Blanuše, a treće mesto je zauzela ekipa Branislava Filipovića.

I, II i III mesto na olimpijadi

Poslednji dan seminara smo započeli kratkim kvizom, u kom su kolege iz Užica pokazale zavidno znanje, pa je tako kolega Miloš Ristanović zauzeo prvo mesto, a koleginica Marija Jevtić drugo mesto.

Marija Jevtić, Miloš Ristanović i Predrag Pejović

Nakon kviza predavanje je održao Dražen Blanuša o programu Sleep apnea i elektrolarings.

Dražen Blanuša

Doktor Milan Nikolić nam je predstavio izgled specijalističke bolnice za uvo, grlo i nos Audio BM Medical u Nišu, za koju očekujemo uskoro otvaranje.

Doktor Milan Nikolić

Stefan Bogunović nam je prikazao nove uređaje kućnih medicinskih aparata i novi brend Citizen sa kojim smo započeli saradnju.

Stefan Bogunović

Drago nam je da smo posle 2 godine uspeli da se svi okupimo i družimo. Spremni smo da sve nove uređaje predstavimo svim našim korisnicima i da im pružimo sve informacije vezane za mogućnosti novih aparata.