akcija za bolji zivot

Akcija: Za bolji život

Zahvaljujući ljubaznosti menadžmenta Gerontološkog centra u Novom Sadu kompanija Audio BM je u petak 6. novembra 2015. god. posetila Klub Penzionera na Detelinari, izvršivši merenje krvnog pritiska štićenicima kluba, nastavivši započetu društveno odgovornu akciju “Za bolji život“.

Akcije merenja sluha starijim licima spadaju u redovne aktivnosti Audio BM-a. Pomoć osobama u trećem dobu, posebno kada sluh prilično oslabi, jer je to prirodno stanje ljudskog organizma prilikom starenja, neophodna je u svakom pogledu.

akcija za bolji zivot

Naše nastojanje da prisutnima, koji su se odazvali u daleko većem obroju od očekivanog, ukaženo na potrebu prevencije kada je u pitanju moždani udar i hipertenzija, ali i naglasimo važnost kvalitetnog funkcionisanja čula sluha, jer je primarni zadatak kompanije unapređenje sluha putem slušnih aparata. Rezultati ovakve akcije su daleko iznad očekivanih. Možemo navesti da je odziv bio odličan, te da nam je vrhunsko profesionalno zadovoljstvo da doprinesemo ovakvim institucijama da se njihovi štićenici osećaju dobro, iako znamo da se o njima svakako vodi računa od strane medicinskog osoblja samog Gerontološkog centra u Novom Sadu.

Podeljene su i Rossmax brošure, akcijski flajeri za besplatnu proveru sluha kao i vaučeri za popuste koji traju do 31. decembra 2015. godine.

Koristimo priliku da najavimo još ovakvih akcija, kako u Novom Sadu tako i u drugim gradovima Srbije gde Audio BM ima svoje poslovnice, u predstojećoj 2016. godini, koja će svakako biti godina za bolji život.

poklon adapter u akciji za bolji zivot