akcija u gerontoloskom centru

Akcija u Gerontološkom centru „Novi Sad“

Živeti zdravo znači voditi računa o prevenciji i redovno se kontrolisati. Zato je Audio BM, u saradnji sa Gerontolškim centrom u Novom Sadu sproveo akciju „Za bolji život“.

Zahvaljujući ljubaznosti menadžmenta Gerontološkog centra u Novom Sadu, direktora centra dr Dragana Miloševića, upravnice doma dr Gordane Đurić i dr Vesne Matić, kompanija Audio BM je u petak 7. Avgusta 2015. god. posetila ovu ustanovu sa namerom da izađe u susret štićenicima doma i izvrši proveru sluha i merenje krvnog pritiska.

Akcije merenja sluha starijim licima spadaju u redovne aktivnosti Audio BM-a. Pomoć osobama u trećem dobu, posebno kada sluh prilično oslabi, jer je to prirodno stanje ljudskog organizma prilikom starenja, neophodna je u svakom pogledu.

Naše mlade kolege, Stefan Bogunović i Vladimir Nerac, su se potrudile da starijim sugrađanima iz Novog Sada objasne potrebe redovne provere sluha ali i krvnog pritiska. Rezultati ovakve akcije su daleko iznad očekivanih. Možemo navesti da je odziv bio vrlo dobar, te da nam je vrhunsko profesionalno zadovoljstvo da doprinesemo ovakvim institucijama da se njihovi štićenici osećaju dobro, iako znamo da se o njima svakako vodi računa I od strane medicinskog osoblja samog centra.

Za kraj ovog kratkog ali značajnog izveštaja želimo da se zahvalimo izuzetno ljubaznom i profesionalnom osoblju Gerontološkog centra u Novom Sadu na odličnoj podršci koju su nam pružili prilikom organizacije, te da najavimo još ovakvih akcija, kako u Novom Sadu tako i u drugim gradovima Srbije gde Audio BM ima svoje poslovnice, u periodu koji je pred nama.