U akciji SLUŠNI APARAT NA POKLON možete dobiti DVA APARATA!

Učestvujte u našoj akciji SLUŠNI APARAT NA POKLON i možete dobiti DVA APARATA!

*Na fotografiji nije prikazana realna veličina uređaja.

Više informacija o akciji:

Ko se može prijaviti za poklon?

Svaka osoba koja popuni prijavni obrazac, može uraditi besplatnan test sluha i ukoliko ima oštećenje koje zahteva korišćenje slušnog aparata, stiče pravo na učešće u akciji slušni aparat na poklon.

Kako se vrši test sluha?

Nakon poslate online prijave javiće Vam se osoba iz AUDIO BM-a da se dogovorite oko zakazivanja Vašeg termina za test sluha. Test će se obaviti u Vama najbližem mestu gde AUDIO BM ima svoju poslovnicu.

Ukoliko se prijavite u nekoj od naših poslovnica, na licu mesta ćete dobiti informacije o testu sluha.

Ko dolazi u razmatranje za poklanjanje aparata?

Svaka osoba koja ima oštećenje sluha ulazi u razmatranje za dodelu poklona, a onoj osobi kod koje procenimo (na osnovu ostećenja sluha, aktivnosti, socijalnog stanja i utiska nakon probe slušnog aparata) da će slušni aparat dati najbolje rešenje i da će ta osoba sa slušnim aparatom uživati u slušanju i razumevanju sagovornika, televizora, telefona – poklonićemo odgovarajući slušni aparat.

Kako i kada delimo slušne aparate na poklon?

Slušne aparate delimo jednom u dva meseca i dodeljujemo po DVA APARATA jednom dobitniku. Sledećeg dobitnika ćemo objavit u septembru. Osoba koja dobije na poklon slušni aparat će biti prezentovana na našim online platformama, kao što su AUDIO BM websajt u delu “NOVOSTI AKCIJE“ , na našem YouTube kanalu i na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u. Intervju sa našom poslednjom dobitnicom možete pronaći ukoliko klikete na link.

PROCEDURA:

  • Popunite elektronski obrazac u KONTAKT formi i prijavite se za akciju SLUŠNI APARAT NA POKLON
  • Obavezno stisnite na kvadrat ispred teksta „SLUŠNI APARAT NA POKLON“ prilikom prijave i tako označite da se prijavljujete za ovu akciju
  • Nakon toga ćete biti kontaktirani iz naše poslovne jedinice, koja je Vama najbliža, gde ćete otići na BESPLATNI TEST SLUHA
  • Stručna KOMISIJA će odlučivati kome ćemo uručiti slušne aparate na poklon svakog narednog meseca
  • OBAVEŠTENJE o tome ko je nagrađen – moći ćete videti na našem websajtu i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagram-u.
Vaš Audio BM