ABM VIP KLUB
Kartice lojalnosti

Dragi prijatelji AUDIO BM kompanije, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pokrenuli ekskluzivan VIP KLUB za sve korisnike naših slušnih aparata koji žele nešto više, i koji će moći da uživaju u specijalnim pogodnostima koje svakako zaslužuju.

Pripremili smo ABM VIP KLUB kartice lojalnosti, koje su zasigurno nagrada Vaše lojalnosti i poverenja koje ste nam tako nesebično ukazali i poklonili. Zauzvrat smo mi pripremili iznenađenja i pogodnosti koje svaki ponosni vlasnik ABM VIP KLUB kartice može očekivati.

 

vip-klub-kartice

Više informacija o ABM VIP Klubu možete dobiti na tel: 
021/3000-400 svakog radnog dana od 08-16h.

Pristupnica ABM VIP KLUB-u

    Popusti i Benefiti

    Kartica je namenjena nagrađivanju lojalnih kupaca i donosi popust na kupovinu akcijskih artikala u poslovnicama ABM-a, ali i dosta drugih lepih pogodnosti. Nakon što se registrujete za ABM VIP Klub loyalty karticu i ostvarite prethodno kupovinu Vi ćete prilikom svake naredne kupovine imati mogućnost da ostvarite određene popuste i benefite iz ponuđenog „PRAVILNIKA o korišćenju“.

    Kartica je vlasništvo AUDIO BM-a.
    Kartica se korisniku izdaje besplatno, preuzima se na prodajnom mestu nakon poslatog obaveštenja putem pisma. Korisnik kartice može da postane osoba koja ispuni pristupnicu na prodajnim mestima ABM-a i pritom stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici. Kartica se izdaje na 10 godina i važi do opoziva.

    ABM VIP Klub kartica glasi na donosioca, pa se broj s kartice naknadno vezuje sa podacima s “Pristupnice“. Ako nakon popunjavanja pristupnice donosilac promeni lične podatke, dužan je da o tome obavesti izdavaoca. Preuzimanjem kartice korisnik prihvata uslove iz Pravilnika.