BESPLATAN test sluha i POPUSTI

PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata…

Pre svega možete iskoristiti VAUČER za BESPLATNU proveru sluha, koji možete dobiti kao penzioner koji podiže svoju penziju na šalteru Pošte u Vašem gradu – jer delimo takve vaučere po celoj Srbiji upravo u toku. Ili ako ste dobili flajer u Vašem kućnom sandučetu za poštu – takođe možete iskoristiti sva prava kao da ste dobili naš vrednosni Vaučer sa iznosom od 10.000 din.

Ovaj komad papira ima svoju konkretnu finansijsku vrednost od 10.000 din, zato bi ga trebalo obavezno sačuvati kada ga dobijete jer on može Vama ili nekoj Vama dragoj osobi omogućiti značajnu uštedu PRILIKOM KUPOVINE SLUŠNOG APARATA u našim poslovnicama. Sa tim vaučerom možete doću u svaku od AUDIO BM-ovih poslovnica i iskoristiti svoje pravo na BESPLATNU PROVERU SLUHA. Prethodno, naravno, morate zakazati svoj termin pozivom na kontakt telefone koji imate na vaučeru. 

Ukoliko se ispostavi da imate oštećenje sluha koje zahteva korišćenje slušnog pomagala – u našoj poslovnici možete iskoristiti priliku da se upoznate sa najnovijim tehnološkim dostignućima na polju slušnih aparata i svih prednosti koje donosi njihovo korišćenje.

Besplatna proba premium i slušnih pomagala iz visoke klase na 7 dana, u svim svakodnevnim okruženjima, podrazumeva uživanje u svim zvucima i potrebu za dobrim sluhom, kada se uverite da ste odabrali pravo pomagalo, uz pomoć našeg akustičara, sledi dalje uživanje u svim blagodetima dobrog sluha.

Comments are disabled.