NOVA PROLEĆNA AKCIJA 2018

Svakog PROLEĆA kreće tradicionalna kampanja kompanije Audio BM. Otvaramo vrata svih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, i pružamo mogućnost svim ljudima da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH, uz POPUSTE i POKLONE!

Ove godine otišli smo korak dalje u našim pogodnostima – osnivanjem ABM VIP KLUB-a omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima koje ovaj privilegovani Klub donosi…

Pre svega možete iskoristiti VAUČER za BESPLATNU proveru sluha, koji možete pronaći u svom poštanskom sandučetu – jer je podela po celoj Srbiji upravo u toku.

Vaučer izgleda ovako:

Ovaj komad papira ima svoju značajnu vrednost, zato bi ga trebalo obavezno sačuvati kada ga pronađete u Vašem poštanskom sandučiću, jer on može Vama ili nekoj Vama dragoj osobi omogućiti značajne uštede POPUSTE i POKLONE. Sa tim vaučerom možete doću u svaku od AUDIO BM-ovih poslovnica i iskoristiti svoje pravo na BESPLATNU PROVERU SLUHA. Prethodno, naravno, morate zakazati svoj termin pozivom na kontakt telefone koji imate na vaučeru.

Ukoliko se ispostavi da imate oštećenje sluha koje zahteva korišćenje slušnog pomagala – u našoj poslovnici možete iskoristiti priliku da se upoznate sa najnovijim tehnološkim dostignućima na polju slušnih aparata i svih prednosti koje donosi njihovo korišćenje.

Besplatna proba slušnog pomagala na 7 dana, u svim svakodnevnim okruženjima, podrazumeva uživanje u svim zvucima i potrebu za dobrim sluhom, kada se uverite da ste odabrali pravo pomagalo, uz pomoć našeg akustičara, sledi dalje uživanje u svim blagodetima dobrog sluha. Ono što je posebno za ovu akciju, i što trebate iskoristitim jeste mogućnost članstva u ABM VIP Klub-u, što Vam donosi nove koristi i prednosti kao što su popusti, pokloni, odloženo plaćanje na 12 rata, besplatna pretplata i dostava časopisa „Život i Sluh“, i još mnogo drugih pogodnosti koje nas čekaju u budućim mesecima pred nama… Uz direktno i blagovremeno obaveštavanje o svim novostima za članove ABM VIP Kluba putem našeg INFO Call centra.

Da zaključimo: PROVERITE Vaš sluh – PROBAJTE slušni aparat, i ako ste zadovoljni novim boljim sluhom – iskoristite pravo uz kupovinu slušnog aparata na veoma koristan poklon DIGITALNI MERAČ PRITISKA i privilegovano članstvo u ABM VIP KLUB-u, i uživajte u svakom trenutku koje nam život donosi svakodnevno! Vaše zdravlje je naša obaveza!

Comments are disabled.