EKSKLUZIVNO: ABM VIP KLUB

Dragi prijatelji AUDIO BM kompanije, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pokrenuli ekskluzivan VIP KLUB za sve korisnike naših slušnih aparata koji žele nešto više, i koji će moći da uživaju u specijalnim pogodnostima koje svakako zaslužuju.

Pripremili smo ABM VIP KLUB kartice lojalnosti, koje su zasigurno nagrada Vaše lojalnosti i poverenja koje ste nam tako nesebično ukazali i poklonili. Zauzvrat smo mi pripremili iznenađenja i pogodnosti koje svaki ponosni vlasnik ABM VIP KLUB kartice može očekivati.

Kartica je namenjena nagrađivanju lojalnih kupaca i donosi 10-30% popusta na kupovinu akcijskih artikala u poslovnicama ABM-a, ali i dosta drugih lepih pogodnosti. Nakon što se registrujete za ABM VIP Klub loyalty karticu i ostvarite prethodno kupovinu Vi ćete prilikom svake naredne kupovine imati mogućnost da ostvarite određene popuste i benefite iz ponuđenog „PRAVILNIKA o korišćenju“.

Kartica je vlasništvo AUDIO BM-a. Kartica se korisniku izdaje besplatno, preuzima se na prodajnom mestu nakon poslatog obaveštenja putem pisma. Korisnik kartice može da postane osoba koja ispuni pristupnicu na prodajnim mestima ABM-a i pritom stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici. Kartica se izdaje na 10 godina i važi do opoziva.

ABM VIP Klub kartica glasi na donosioca, pa se broj s kartice naknadno vezuje sa podacima s “Pristupnice“. Ako nakon popunjavanja pristupnice donosilac promeni lične podatke, dužan je da o tome obavesti izdavaoca. Preuzimanjem kartice korisnik prihvata uslove iz Pravilnika koji će mu biti poslat zajedno sa karticom putem PTT-a.

Znači – prvi korak je ispunjavanje Pristupnice (nakon kupovine slušnog aparata).

Evo kako taj dokument izgleda:

Više informacija o ABM VIP KLUB-u možete dobiti na tel: 021/3000-400 svakog radnog dana od 08-16h.

Comments are disabled.