AUDIO BM otvara sva vrata u 2017-oj

Sa dolaskom PROLEĆA u naše krajeve krenula je i tradicionalna kampanja kompanije Audio BM. Otvaramo vrata svih svojih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, te tako pružamo mogućnosti svim ljudima da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH.

Tradicionalno svake godine kompanija Audio BM otvara vrata svih svojih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, te tako pruža mogućnosti svim ljudima sa oštećenim sluhom, ali i onima koji nisu sigurni da li imaju slabiji sluh od normalnog, da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH.

Zato ne oklevajte, odmah posetite Vama najbližu poslovnicu Audio BM-a i proverite svoj sluh i iskoristite POPUSTE i POKLONE koje smo za Vas pripremili… Pročitajte detaljnije informacije o svim popustima i poklonima tokom ove jesenje akcije – koja traje od 20. marta do 8. aprila 2017. godine.

Ovaj put aktuelna PROMOCIJA NAJMANJEG SLUŠNOG APARATA NA SVETU, uz navedene POPUSTE koje dajemo za sve vrste slušnih aparata, shodno njihovoj kategoriji i tehničkim kvalitetima koje poseduju. Tako da sada možete priuštiti sebi aparate najviše klase po NAJVEĆIM POPUSTIMA, a uz to idu i POKLONI.

Najvažnije je da vam se pruža ekskluzivna mogućnost da proverite valjanost korišćenja slušnog aparata tako što ćete dobiti na BESPLATNO SEDMODNEVNO KORIŠĆENJE odgovarajući slušni aparat za vas. To je jedinstveni program koji vam pruža sve pogodnosti da se uverite u bolji kvalitet ispunjavanja svakodnevnih navika u životu, gde ćete najzad dobro čuti sve oko sebe, i jednostavno se u svakoj situaciji osećati opušteno i sigurno u sebe.

POKLONI koje kompanija Audio BM obezbeđuje, kao i POPUSTI na sve slušne aparate, samo su još jedan od razloga da se lakše odlučite da rešite svoj problem sa sluhom. UNIVERZALNI DALJINSKI UPRAVLJAČ – koji daje slušnom aparatu dodatnu fleksibilnost, a korisniku mnogo lakšu kontrolu nad svojim sluhom. Tako da možete lako i brzo podešavati jačinu zvuka koji čujete, shodno onome što Vas interesuje u datom trenutku. BEŽIČNI SISTEM – koji podrazumeva dodatnu opremu koja daje mogućnosti korisniku da lakše i bolje razume televizor, da jasnije komunicira sa sagovornikom putem telefona i da bolje uživa u muzici.

ZATO: DONESITE FLAJER koji se nalazi u vašem poštanskom sandučetu, ili PROSTO NAZOVITE TELEFONOM najbližu Audio BM poslovnicu ili ABM INFO Call-centar i rešite probleme sa sluhom. Unapredite kvalitet svog života!

Comments are disabled.