AUDIO BM otvara sva vrata!

Sa dolaskom proleća u naše krajeve krenula je i tradicionalna kampanja kompanije Audio BM. Otvaramo vrata svih svojih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, te tako pružamo mogućnosti svim ljudima sa oštećenim sluhom, ali i onima koji nisu sigurni da li imaju slabiji sluh od normalnog, da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH.

Najvažnije je da vam se pruža ekskluzivna mogućnost da proverite valjanost korišćenja slušnog aparata tako što ćete dobiti na besplatno sedmodnevno korišćenje odgovarajući slušni aparat za vas. To je jedinstvena mogućnost na našim prostorima koji vam pruža sve pogodnosti da se uverite u bolji kvalitet života sa slušnim aparatom, gde ćete najzad dobro čuti sve oko sebe, i jednostavno se u svakoj situaciji osećati opušteno i sigurno u sebe.

Proverite svoj sluh i iskoristite POPUSTE i POKLONE koje smo za Vas pripremili… Pročitajte detaljnije informacije o svim popustima i poklonima tokom ove prolećne akcije – koja traje od 28. marta do 16. aprila 2016. godine. AKCIJA “KORAK po KORAK“ precizno navodi POPUSTE koje sada možete priuštiti sebi. Izaberite aparate više klase sa VEĆIM POPUSTIMA, a uz njih dobijate i POKLONE.

POKLONI koje kompanija Audio BM obezbeđuje, kao i POPUSTI na sve slušne aparate, samo su još jedan od razloga da se lakše odlučite da rešite svoj problem sa sluhom. Ove jeseni smo pripremili atraktivne popuste, posebno za aparate iz visoke i premium klase, uz koje možete dobiti i:

UNIVERZALNI DALJINSKI UPRAVLJAČ – koji daje slušnom aparatu dodatnu fleksibilnost, a korisniku mnogo lakšu kontrolu nad svojim sluhom. Tako da možete lako i brzo podešavati jačinu zvuka koji čujete, shodno onome što Vas interesuje u datom trenutku.

BEŽIČNI SISTEM – koji podrazumeva dodatnu opremu koja daje mogućnosti korisniku da lakše i bolje razume televizor, da jasnije komunicira sa sagovornikom putem telefona i da bolje uživa u muzici.

Osim navedenih poklona možete i iskoristiti i EXTRA POPUSTE na deo Rossmax programa u poslovnicama Audio BM-a, kod nas možete nabaviti MERAČE KRVNOG PRITISKA, KOMPRESORSKE INHALATORE i BESKONTAKTNE TOPLOMERE. Vaše zdravlje je naša obaveza – proleće je stiglo u naše krajeve, iskoristite našu prolećnu akciju i velike popuste.

DONESITE FLAJER koji se nalazi u vašem poštanskom sandučetu, ili prosto nazovite telefonom najbližu Audio BM poslovnicu, rešite probleme sa sluhom i unapredite kvalitet svog života.

Comments are disabled.