OPEN-HOUSE oktobar-novembar 2015

Tradicionalno svake godine kompanija Audio BM otvara vrata svih svojih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, te tako pruža mogućnosti svim ljudima sa oštećenim sluhom, ali i onima koji nisu sigurni da li imaju slabiji sluh od normalnog, da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH.

Zato ne oklevajte, odmah posetite Vama najbližu poslovnicu Audio BM-a  i proverite svoj sluh i iskoristite POPUSTE i POKLONE koje smo za Vas pripremili… Pročitajte detaljnije informacije o svim popustima i poklonima tokom ove jesenje akcije – koja traje od 12. oktobra do 7. novembra 2015. godine.

Ovaj put aktuelna je AKCIJA “KORAK po KORAK“, precizno su navedeni POPUSTI koje dajemo za sve vrste slušnih aparata, shodno njihovoj kategoriji i tehničkim kvalitetima koje poseduju. Tako da sada možete priuštiti sebi aparate više klase po VEĆIM POPUSTIMA, a uz to idu i POKLONI.

Najvažnije je da vam se pruža ekskluzivna mogućnost da proverite valjanost korišćenja slušnog aparata tako što ćete dobiti na besplatno sedmodnevno korišćenje odgovarajući slušni aparat za vas. To je jedinstveni program pod nazivom “Flex trial“, koji vam pruža sve pogodnosti da se uverite u bolji kvalitet ispunjavanja svakodnevnih navika u životu, gde ćete najzad dobro čuti sve oko sebe, i jednostavno se u svakoj situaciji osećati opušteno i sigurno u sebe.

POKLONI koje kompanija Audio BM obezbeđuje, kao i POPUSTI na sve slušne aparate, samo su još jedan od razloga da se lakše odlučite da rešite svoj problem sa sluhom. Ove jeseni smo pripremili atraktivne popuste, posebno za aparate iz visoke i premium klase, uz koje možete dobiti i :

UNIVERZALNI DALJINSKI UPRAVLJAČ – koji daje slušnom aparatu dodatnu fleksibilnost, a korisniku mnogo lakšu kontrolu nad svojim sluhom. Tako da možete lako i brzo podešavati jačinu zvuka koji čujete, shodno onome što Vas interesuje u datom trenutku.

BEŽIČNI SISTEM – koji podrazumeva dodatnu opremu koja daje mogućnosti korisniku da lakše i bolje razume televizor, da jasnije komunicira sa sagovornikom putem telefona i da bolje uživa u muzici.

APARAT za MERENJE PRITISKA – uz kupljeni slušni aparat iz Audio BM visoke ili premium klase slušnih aparata možete dobiti na poklon i aparat za merenje pritiska, ili poklon gore navedeni wireless sistem. Rossmax aparati za merenje krvnog pritiska su novost u ponudi Audio BM-a, sa garancijom na 5 godina, vrhunskog švajcarskog dizajna, precizni u merenju i laki za nošenje sa sobom.

Osim navedenih poklona možete i iskoristiti i POPUSTE na ceo Rossmax program u poslovnicama Audio BM-a, 10% popusta dobijate i na KOMPRESORSKE INHALATORE, BESKONTAKTNE TOPLOMERE, i sve druge medicinske aparate za preventivu. Vaše zdravlje je naša obaveza – jesen je stigla u naše krajeve, iskoristite našu akciju i popuste.

ZATO – DONESITE FLAJER koji se nalazi u vašem poštanskom sandučetu, ili prosto nazovite telefonom najbližu Audio BM poslovnicu, rešite probleme sa sluhom i unapredite kvalitet svog života.

POGLEDAJTE najnoviji KATALOG sa pregledom i opisom NOVIH slušnih aparata koje imamo u ponudi OVDE.

Comments are disabled.