AKCIJA: Adapter na POKLON

Audio BM je pokrenuo akciju poklanjanja strujnog ADAPTERA za koriščenje merača pritiska modela MW 701, koji je ujedno i najbolji merač pritiska u ponudi naše kompanije.

Karakteristike ovog merača podrazumevaju indikatore za hipertenziju, koji svakog korisnika mogu blagovremeno upozoriti na prekomerno povećanje rezultata merenja, te tako upozoriti na neželjene posledice koje otežano pumpanje krvi ka srcu, zbog vrućina, može prouzrokovati tokom vrelih letnjih dana.

Kod obolelih od visokog pritiska, srčanih bolesnika i dijabetičara može doći do komplikacija njihove osnovne bolesti. Poseban oprez potreban je kardiovaskularnim bolesnicima, obolelima od respiratornih i reumatskih bolesti, kao i dijabetičarima.Zbog letnjih visokih temperatura rizik od hipertenzije je povećan. Hronični kardiovaskularni bolesnici su tokom leta najugroženiji. Razlog za čestu proveru pritiska jeste i preventivna mera za zaštitu od rizika kojem su izloženi.

Savetujemo svima da se upoznaju sa činjenicama o rizičnim faktorima koje hipertenzija podrazumeva.

U svim poslovnicama Audio BM-a možete pronaći naš model MW 701, uz koji tenutno poklanjamo adapter za struju, tako korisnici mogu redovno meriti svoj pritisak bez izlaganja dodatnim troškovima za baterije.

Comments are disabled.